Μαντόνα : «Χτύπησε» στα 62 το πρώτο της τατουάζ
Η «βασίλισσα» της ποπ «χτύπησε» το πρώτο της τατουάζ στο εσωτερικό του καρπού της
Στα 62 της χρόνια η Μαντόνα αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα να κάνει το πρώτο της τατουάζ και το τόλμησε.
Η «βασίλισσα» της ποπ επισκέφτηκε ένα tattoo studio και τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας και τις προφυλάξεις για τον κοροναϊό, έκανε το πρώτο της τατουάζ.
Την εμπειρία της αλλά και το αποτέλεσμα η Μαντόνα θέλησε να μοιραστεί με τους εκατομμύρια ακολούθους της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τους απανταχού φαν να επευφημούν την επιλογή της.
Το τατουάζ που έκανε ήταν απλό.
Στον καρπό του χεριού της χάραξε 6 αρχικά, τα αρχικά των ονομάτων των 6 παιδιών της με τη σειρά που γεννήθηκαν.
Έτσι χάραξε τα αρχικά L R D M S E, που αναπαριστά το αρχικό όνομα των παιδιών της, Λούρδη, 24 ετών, Ρόκιο, 20 ετών, Ντέιβιντ, 15 ετών, Μέρσι, 14 ετών και οι δίδυμες Στέλλα και Εστέρ, 8 ετών.
View this post on Instagram
- Μεξικό – Αγγλία 2-3: Μπέλινγκχαμ και Κέιν έστειλαν τα «λιοντάρια» στα προημιτελικά μετά από «τρελή» ματσάρα!
- Πρώην Μις Ελβετία: «Η Ιβάνα Τραμπ είχε τον ρόλο της Μάξγουελ στον κύκλο του Έπσταϊν»
- Παγίδα: Γιατί μας «αρέσουν» τόσο πολύ οι κακές συνήθειες;
- Καύσωνας στην Ευρώπη: Η μάχη για τον κλιματισμό σε μια ήπειρο που υπερθερμαίνεται
- Το Netflix φέρνει το εργοστάσιο του Γουίλι Γουόνκα στην πραγματικότητα – Φόρος τιμής στον Τζιν Γουάιλντερ
- EE: Οι Ευρωπαίοι αμφιβάλλουν αν μπορούν να αμυνθούν μόνοι τους – Θα έπρεπε, λένε οι Έλληνες
- Μπρα ντε φερ για τα «λεφτόδεντρα»
- Πώς θα προστατέψετε καταθέσεις, ακίνητα από κατασχέσεις
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 06.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/by-xoce-McV40W0W3Nw-unsplash-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442