Στη δοκιμασία επιβράβευσης οι έξι παίκτες κλήθηκαν να έρθουν αντιμέτωποι με τις ατέλειές τους. Το concept ουσιαστικά βασιζόταν στα υποτιθέμενα «άσχημα» στοιχεία που είναι ο καθένας στο πρόσωπό του, προφανώς με επιτηδευμένη δόση υπερβολής.
Όταν ήρθε η ώρα της Μαριαγάπης, ο Γιώργος Καράβας την πλησίασε και έπειτα την αγκάλιασε, με αποτέλεσμα ο Αιμιλιάνο να ζηλέψει τον ίδιο τον κόουτς. Προφανώς, ο Αιμιλιάνο παρεξήγησε αυτό που είδε χωρίς κανέναν απολύτως λόγο.
Μάλιστα, φήμες λένε ότι εκείνος έχει δεσμό με τη Μαριαγάπη και βλέποντας αυτήν την κίνηση είπε «Τι κάνει ο coach; Πολύ αέρα έχει πάρει» ενώ ο Γιώργος Καράβας το κατάλαβε και του ζήτησε συγγνώμη.
Μια βραδιά στο κέντρο της πόλης γεμάτη τραγούδια, ιστορίες και μουσικές που έχουν καθιερώσει την Μαρία Παπαγεωργίου ως μία από τις σημαντικότερες ερμηνεύτριες και δημιουργούς της γενιάς της.