Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαρούσι : Επιτήδειοι εξαπατούν ισχυριζόμενοι πως συλλέγουν χρήματα για λογαριασμό του δήμου

Μαρούσι : Επιτήδειοι εξαπατούν ισχυριζόμενοι πως συλλέγουν χρήματα για λογαριασμό του δήμου

Την προσοχή των κατοίκων του Αμαρουσίου εφιστά ο δήμος μετά από καταγγελίες για την εμφάνιση επιτηδείων που ισχυρίζονται πως συλλέγουν χρήματα για λογαριασμό των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου, εν όψει Χριστουγέννων

Την προσοχή των κατοίκων του Αμαρουσίου εφιστά ο δήμος μετά από καταγγελίες για την εμφάνιση επιτηδείων που ισχυρίζονται πως συλλέγουν χρήματα για λογαριασμό των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου, εν όψει Χριστουγέννων.

Συγκεκριμένα έχουν αναφερθεί περιστατικά για απατεώνες που οχλούν τηλεφωνικώς ή δια ζώσης σε κατοικίες ή / και εταιρίες και ζητούν χρήματα για τους κοινωνικές δράσεις του Δήμου Αμαρουσίου.

Επισημαίνεται πως ο Δήμος Αμαρουσίου ΔΕΝ συλλέγει χρήματα ή άλλα  αγαθά κατ΄ αυτό τον τρόπο, για την κοινωνική πολιτική του.  Ως εκ τούτου όλοι όσοι διαπιστώνουν τέτοια περιστατικά να τα καταγγέλλουν στην Αστυνομία.

Για το θέμα αυτό ο Δήμαρχος Θεόδωρος Αμπατζόγλου ενδεικτικά αναφέρει: «Κάποιοι – δολίως – θέλουν να εκμεταλλευτούν το ισχυρό κοινωνικό πρόσωπο του Δήμου Αμαρουσίου και να εξαπατήσουν τους Μαρουσιώτες. Η Αστυνομική Δνση Αμαρουσίου έχει ενημερωθεί και επιληφθεί του θέματος».

Με την ευκαιρία, υπενθυμίζεται πως όσοι συμπολίτες μας επιθυμούν να στηρίξουν τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες της πόλης μας ή να προσφέρουν εθελοντική εργασία σε προγράμματα όπως το «Βοήθεια στο Σπίτι», να επικοινωνούν με τον Οργανισμό Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου «ΑΜΑΡΥΣΙΑ ΑΡΤΕΜΙΣ» (Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α),  ο οποίος είναι αποκλειστικά αρμόδιος για αυτά τα ζητήματα, στα Τηλέφωνα: 213 20 31 947, 213 20 31 949 και στο Email: okoipada@maroussi.gr .

Sports in

Έγραψε ιστορία η Άρσεναλ

Το ρεκόρ των «κανονιέρηδων» και η... συνταγή που πρέπει ν' αλλάξει για την Τσέλσι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024