Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ήττα για την Μπράγκα

Ήττα για την Μπράγκα

Ανεκμετάλλευτη άφησε τη φόρα που είχε πάρει από το ΟΑΚΑ η Μπράγκα, καθώς γνώρισε την ήττα με 2-1 από την Μπελενένσες στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Liga NOS.

Η Μπράγκα γνώρισε την ήττα με 2-1 από την Μπελενένσες στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Liga NOS.

Χωρίς φάσεις κύλησαν τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, με την Μπράγκα να έχει την μπάλα στην κατοχή της, χωρίς ωστόσο να έχει την ουσία. Η Μπελενένσες άρχισε να παίρνει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και ήταν εκείνη που άνοιξε το σκορ στο 36ο λεπτό με τον Μιγκέλ Καρντόσο, μετά από έξοχη ασίστ του Πιέτε. Το γκολ «σφραγίστηκε» και από το VAR μετά τον σχετικό έλεγχο.

Η Μπράγκα δεν μπόρεσε να απαντήσει, με τους γηπεδούχους να το εκμεταλλεύονται και να γράφουν στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου το 2-0 με τον Αλφόνσο Σόουζα.

Στο δεύτερο μέρος η Μπράγκα μπήκε πιο ανεβασμένη, με την ομάδα του Καρβαγιάλ να παίρνει αρκετά μέτρα στον αγωνιστικό χώρο. Το γκολ της μείωσης ήρθε εν τέλει από την άσπρη βούλα, με τον Παουλίνιο να ευστοχεί και να γράφει στο 70ο λεπτό το 2-1.

Η Μπράγκα δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει, με το 2-1 να μένει μέχρι τα τελευταία λεπτά και την Μπελενένσες να παίρνει ένα υπερπολύτιμο τρίποντο. Η ομάδα του Καρβαγιάλ γνώρισε την τρίτη της ήττα στο φετινό πρωτάθλημα και έπεσε στην 4η θέση και στο -5 από την πρωτοπόρο Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Στην 8η θέση η Μπελενένσες που ξέφυγε από τα χαμηλά πατώματα του βαθμολογικού πίνακα.

ΜΠΕΛΕΝΕΝΣΕΣ: Μορέιρα, Λίμα, Ενρίκες, Ριμπέιρο, Ραμίρες, Καρδόσο, Εσγάιο, Φέτε, Σιτόλε, Αφόνσο Σόουσα (82’ Σεμέδο), Βαρέλα (75’ Τεϊσέιρα)

ΜΠΡΑΓΚΑ: Ματέους, Σεκέιρα, Εσγάιο, Βιάνα (82’ Τόρμενα), Κάρμο, Κάστρο, Αλ Μουσράτι (46’ Φρανσέρτζιο), Μεδέιρος (46’ Σκετίνε), Παουλίνιο, Ρ.Όρτα, Γκαλένο

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024