Στο περιστατικό της Πάρνηθας, όπου ο πρωθυπουργός πήγε για ποδήλατο και φωτογραφήθηκε χωρίς μάσκα, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις από την αντιπολίτευση και όχι μόνο, αναφέρθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του

Στο περιστατικό της Πάρνηθας, όπου ο πρωθυπουργός πήγε για ποδήλατο και φωτογραφήθηκε χωρίς μάσκα, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις από την αντιπολίτευση και όχι μόνο, αναφέρθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του.

«Ήταν λάθος που δεν φόρεσα μάσκα, όταν φωτογραφήθηκα. Δεν ήταν λάθος που πήγα να ασκηθώ γιατί επιτρέπεται εντός της Περιφερειακής Ενότητας» απάντησε ο κ. Μητσοτάκης, μιλώντας στον Alpha.

«Κάνω και εγώ τη δική μου αυτοκριτική και όπως την κάνω εγώ έτσι ζητώ από όλους να αναλογιστούν τις στιγμές προσωπικής ανεμελιάς ότι μπορεί να έκαναν ζημιά» συμπλήρωσε.

«Νομίζω ότι διογκώθηκε, αλλά μου έδωσε τη δυνατότητα να σκεφτώ πόσο σημαντικό είναι το καλό παράδειγμα των πολιτικών. Ενοχλήθηκε που μια στιγμή ανεμελιάς διογκώθηκε τόσο» κατέληξε.

Ερωτηθείς για τους λόγους που καθυστέρησε το άνοιγμα της χώρας ο κ. Μητσοτάκης είπε πως «δυστυχώς τα μέτρα δεν ακολουθήθηκαν με την ένταση και τη συνέπεια που έπρεπε να τα ακολουθήσουμε όλοι. Και όταν λέω όλοι δεν εξαιρώ ούτε τον εαυτό μου. Όλοι έχουμε περάσει από στιγμές όπου μια μικρή ανεμελιά να μας κάνει να ξεχάσουμε όσα πρέπει να κάνουμε».

«Επειδή θα πάμε σε άνοιγμα κάποια στιγμή, για να αποφύγουμε το τρίτο κύμα, πρέπει να κάνουμε τα απαραίτητα που είναι πλέον γνωστά» κατέληξε.

Δείτε live τη συνέντευξη του πρωθυπουργού:

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr