Κυριακή 19 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Τσέλσι : Η μοναδική ομάδα που έτρεξε περισσότερο από τη Λιντς (pic)

Τσέλσι : Η μοναδική ομάδα που έτρεξε περισσότερο από τη Λιντς (pic)

Η Τσέλσι «κατάπιε» την Λιντς του Μπιέλσα, καθώς είναι η πρώτη ομάδα που κατάφερε να τρέξει περισσότερα χιλιόμετρα από τα «παγώνια» τη φετινή σεζόν.

Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 4ο λεπτό, η Τσέλσι του Φρανκ Λάμπαρντ δεν πτοήθηκε, απάντησε άμεσα και πήρε με σχετική άνεση μια νίκη απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα. Οι «μπλε» επικράτησαν με 3-1, ωστόσο το σκορ θα μπορούσε να ήταν και πολύ πιο μεγάλο εάν οι Λονδρέζοι ήταν πιο αποτελεσματικοί στο τελευταίο μισό του γηπέδου.

Η ομάδα του Μαρσέλο Μπιέλσα αγωνίστηκε για μια ακόμη φορά με το δικό της στιλ παιχνιδιού, ωστόσο τα βρήκε σκούρα απέναντι στην ανανεωμένη Τσέλσι που έδειξε τα δόντια της και πάτησε προσωρινά κορυφή. Οι «μπλε» έγιναν η μοναδική ομάδα της φετινής σεζόν που κατάφερε να ξεπεράσει στα συνολικά χιλιόμετρα τα «παγώνια» τα οποία τρέχουν ασταμάτητα σε κάθε παιχνίδι.

Η ομάδα του Λάμπαρντ ωστόσο πέρασε με επιτυχία ακόμη ένα δύσκολο τεστ και επικράτησε εύκολα της Λιντς, η οποία είχε 6 λιγότερα χιλιόμετρα από τους γηπεδούχους που παρουσιάστηκαν σοβαροί μπροστά στο κοινό τους που επέστρεψε στο γήπεδο μετά από οχτώ μήνες.

Μάλιστα, η Τσέλσι έγινε και η μόνη ομάδα που είχε περισσότερα σουτ κόντρα στη Λιντς, δείγμα της εξαιρετικής δουλειάς που γίνεται τη φετινή σεζόν στο Λονδίνο.

Sports in

Μάντσεστερ Σίτι- Γουέστ Χαμ 3-1 : Πρωταθλήτρια Αγγλίας η «αρμάδα» του Γκουαρντιόλα

Η Μάντσεστερ Σίτι το πήρε και αυτό! Οι «πολίτες» νίκησαν την Γουέστ Χαμ και κατέκτησαν την Premier League. Η Άρσεναλ αν και επιβλήθηκε με 2-1 της Έβερτον έμεινε 2η και πικραμένη για μία ακόμη σεζόν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 19 Μαϊου 2024