Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μάνταλος : «Τις τελευταίες εβδομάδες πάμε να καταστρέψουμε μια ολόκληρη σεζόν»

Μάνταλος : «Τις τελευταίες εβδομάδες πάμε να καταστρέψουμε μια ολόκληρη σεζόν»

Ο Πέτρος Μάνταλος αναφέρθηκε στη γενικότερη κακή εικόνα της ΑΕΚ το τελευταίο διάστημα τονίζοντας πως κινδυνεύει να καταστραφεί ολόκληρη η σεζόν.

Aπογοητευμένος από την ήττα από τον Παναθηναϊκό αλλά και γενικότερα από την κακή εικόνα της ΑΕΚ τις τελευταίες εβδομάδες παρουσιάστηκε στη NOVA ο Πέτρος Μάνταλος.

Αναλυτικά:

Για τη σημερινή ήττα: «Είμαστε απογοητευμένοι. Τις τελευταίες βδομάδες πάμε να καταστρέψουμε μια ολόκληρη σεζόν. Δεν είναι η ώρα για κουβέντες. Η ΑΕΚ πρέπει να αντιδράσει άμεσα. Θα πρέπει να μπει ένα τέλος σε αυτές τις κακές εμφανίσεις. Μια ήττα θα μας φέρει μακριά από την κορυφή. Αυτό θα είναι μία καταστροφή. Αποκλειστήκαμε από την Ευρώπη και αν χαθεί ο στόχος του πρωταθλήματος θα είναι μια καταστροφή».

Για το τι πρέπει να κάνει η ΑΕΚ από εδώ και πέρα: «Πρέπει να πάρουμε τρεις νίκες. Δεν υπάρχει κάτι άλλο».

Για το τι έχει συμβεί: «Δεν είναι κάτι συγκεκριμένο. Δεν είμαστε στο καλύτερο μας φεγγάρι. Πρέπει να υπάρχει σταθερότητα. Δεν γίνεται από τη μία να κάνουμε μία νίκη και από την άλλη να κάνουμε εμφανίσεις όπως αυτή με τη Ζόρια και τη σημερινή. Πρέπει να αντιδράσουμε άμεσα και η ομάδα να αποκτήσει σταθερότητα, ώστε να μείνει εντός στόχων Άμεση αντίδραση και σταθερότητα, ώστε η ομάδα να μείνει εντός στόχων».

Για το αν επηρεάζει την ομάδα η πίεση: «Πίεση νιώθω από την πρώτη μέρα που φόρεσα το σήμα της ΑΕΚ. Είμαστε απογοητευμένοι».

Για το τι συνέβη σήμερα: «Η ομάδα πέταξε ένα ημίχρονο. Χάσαμε κάποιες ευκαιρίες και δεχθήκαμε δύο γκολ. Αργήσαμε να αντιδράσουμε και έτσι ήρθε αυτή η ήττα».

Για τις ευθύνες που υπάρχουν: «Ξεκάθαρα είναι στους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται. Στην Ελλάδα ζούμε, αλλά είμαστε μια ομάδα. Στα κακά αποτελέσματα φταίμε εμείς και ο προπονητής. Το 90% είναι δική μας ευθύνη».

Για το αν πρέπει να γίνει μια αλλαγή στην ομάδα: «Η ομάδα έχει αποδείξει ότι μπορεί να παίξει ποδόσφαιρο. Αυτοί ξεκινήσαμε, αυτοί βάλαμε την ομάδα στην Ευρώπη και αυτοί θα συνεχίσουμε».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024