Εδώ και λίγες εβδομάδες ο πλανήτης έχει πάθει… φρενίτιδα με την εμφάνιση μεταλλικών μονόλιθων, τριών μέχρι στιγμής, με την προέλευσή τους να είναι άγνωστη.

Άλλος ένας μονόλιθος εμφανίστηκε

Ένας νέος μεταλλικός μονόλιθος εμφανίστηκε πάνω σε έναν λόφο στην Καλιφόρνια, μόλις μια εβδομάδα αφότου μια παρόμοια παρασκευή στην Γιούτα, κατάφερε να ιντριγκάρει όλο τον κόσμο.

Σύμφωνα με τον βρετανικό Guardian, τον ανακάλυψαν περιπατητές οι οποίοι μέσω των φωτογραφιών τους και της μικρής τοπικής εφημερίδας Atascadero, το έκαναν γνωστό σε όλο τον κόσμο.

Ο μονόλιθος εντοπίστηκε στην κορυφή του βουνού Pine και φυσικά συγκέντρωση την προσοχή των πεζοπόρων οι οποίοι είχαν στα υπόψιν τους τις αντίστοιχες περιπτώσεις της Γιούτα και της Ρουμανίας.

Το ότι ακριβώς συμβαίνει με τους συγκεκριμένους μονόλιθους ουδείς μπορεί να το ισχυριστεί με ασφάλεια. Αυτός της Γιούτα πάντως απομακρύνθηκε από τέσσερις άνδρες εκ των οποίων ο ένας φώναξε στους υπόλοιπους ότι δεν πρέπει να αφεθεί το παραμικρό ίχνος όπως έγραψαν οι New York Times.

Ποιος κρύβεται τελικά πίσω από το μυστήριο;

Είναι μήπως εξωγήινη παρέμβαση;

Φαίνεται όμως πως  δεν ισχύει αυτή η θεωρία καθώς ένας καλλιτέχνης εμφανίστηκε, όχι μόνο διεκδικώντας την πατρότητα των μονόλιθων αλλά ισχυρίζεται πως είναι και προς πώληση αντί… 45.000 δολαρίων!

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο