Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Big Brother : Μαλλιά κουβάρια η Άννα-Μαρία και η Σοφία - Αποχώρηση «βόμβα»

Big Brother : Μαλλιά κουβάρια η Άννα-Μαρία και η Σοφία – Αποχώρηση «βόμβα»

Ποιοι παίκτες θα είναι στον ημιτελικό του Big Brother

Επτά παίκτες πήραν το εισιτήριο για τον ημιτελικό του «Big Brother» ύστερα και από το live της Παρασκευής.

Οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν ο Γρηγόρης Τσεκούρας, η Σοφία Δανέζη, ο Δημήτρης Κεχαγιάς και η Άννα Μαρία Ψυχαράκη.

Τεταμένες οι σχέσεις μεταξύ των παικτών

Η σχέση της Άννας-Μαρίας και της Σοφίας παραμένει τεταμένη με τις δύο γυναίκες να διαπληκτίζονται, πια, για την παραμικρή αφορμή στο σπίτι του «Big Brother».

Νέο πεδίο σύγκρουσης μεταξύ της δικηγόρου από την Κρήτη και της τραγουδίστριας από τη Θεσσαλονίκη ήταν το φαγητό, με τη Σοφία να κατηγορεί την Άννα-Μαρία για μισογυνισμό.

Ακόμα, σε ένα «πηγαδάκι» μεταξύ της Άννας-Μαρίας, του Γρηγόρη, του Ζακ και του Θέμη στη σάουνα, στόχος ήταν ο Χρήστος και το ότι δεν σταματά -κατά τους συγκατοίκους του- να μεταφέρει τα λεγόμενα του ενός στον άλλον.

Επίσης, ο Χρήστος και ο Δημήτρης Πυργίδης, όταν μιλούσαν στο δωμάτιο του αρχηγού, εξαπέλυσαν τα βέλη τους στην Άννα-Μαρία και υποστήριξαν ότι «παίζει θέατρο».

Απολογήθηκε εμμέσως για τον καυγά του με τον Χρήστο ο Κεχαγιάς

Στο πλαίσιο της live εκπομπής, ο Δημήτρης Κεχαγιάς τοποθετήθηκε και για την απειλή χειροδικίας που εξαπέλυσε εναντίον του Χρήστου, σύμφωνα με τα όσα προβλήθηκαν στο επεισόδιο της Τετάρτης (02/12).

Από την πλευρά, του ο Κεχαγιάς είπε ότι δεν φτάνει συνήθως στα άκρα και συμπλήρωσε πως «η έκρηξή του ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι», γιατί -όπως σημείωσε- «βλέπει πολλά πράγματα τις τελευταίες δέκα ημέρες» και απέδωσε τη συμπεριφορά του στον εγκλεισμό.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος παρενέβη και χαρακτήρισε ως «επιεικώς απαράδεκτη» τη συμπεριφορά του Κεχαγιά και πρόσθεσε: «Αν ήμουν η καρδιά του «Big Brother», θα σε απέβαλα».

Επικός τσακωμός Σοφίας και Άννα-Μαρίας

Σε άλλο σημείο της live εκπομπής, η Άννα-Μαρία και η Σοφία κλήθηκαν στο δωμάτιο επικοινωνίας ώστε να συζητήσουν για τη σχέση τους και τις μεταξύ τους εντάσεις στα τελευταία επεισόδια.

Η Σοφία κατηγόρησε ευθέως τη συγκάτοικό της για «θέατρο» και για «33 προσωπικότητες», με την Άννα-Μαρία να ζητά από την τραγουδίστρια να αποδείξει τους ισχυρισμούς της και τα αίματα άναψαν για τα καλά.

Ακόμα, η Άννα-Μαρία δήλωσε πως δεν έχει διαφορετικές παρέες μέσα στο σπίτι και, στην αρχή του παιχνιδιού, είχε φιλική σχέση με τον Χρήστο, τον Παναγιώτη και τη Ραμόνα, αλλά επανέλαβε ότι «την πρόδωσαν» γι’ αυτό και απομακρύνθηκε από αυτούς.

Επίσης, η δικηγόρος από την Κρήτη υποστήριξε, πλέον, ότι ο Γρηγόρης είναι το πιο κοντινό της πρόσωπο στο σπίτι και χαρακτήρισε ως «φυσική ανθρώπινη ανάγκη» την επικοινωνία που έχει με τον Γρηγόρη, τον Ζακ και τον Θέμη.

Όταν στον διαπληκτισμό Άννας-Μαρίας και Σοφίας επενέβη η Ραμόνα, η οποία μαζί με τον Παναγιώτη βρισκόταν στο στούντιο, τότε η Σοφία ταυτίστηκε με την παίκτρια που αποχώρησε την περασμένη εβδομάδα.

Χαρακτηριστικά, η Σοφία είπε: «Έκανα λάθος, Ραμόνα, που με το βέτο έσωσα τον Χρήστο, αλλά είπαν ότι παίζω στρατηγικά γι’ αυτό και το έκανα».

Έτσι, η Ραμόνα συμφώνησε με τους ισχυρισμούς της Σοφίας για την Άννα-Μαρία, κάτι που εκνεύρισε ακόμα περισσότερο τη συμμετέχουσα από την Κρήτη.

Η αποχώρηση

Υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν η Άννα-Μαρία, ο Γρηγόρης, ο Δημήτρης Κεχαγιάς και η Σοφία.

Το τηλεοπτικό κοινό φαίνεται πως δεν ανέχτηκε τους απαράδεκτους χαρακτηρισμούς του Δημήτρη Κεχαγιά προς τον Χρήστο και τον «τιμώρησε». Έτσι, ο Δημήτρης αποχώρησε από το σπίτι, κάτι που προκάλεσε τα δάκρυα της Σοφίας.

Ως εκ τούτου, στον ημιτελικό του παιχνιδιού που θα μεταδοθεί την Παρασκευή (11/12), θα συμμετάσχουν η Άννα-Μαρία, ο Γρηγόρης, ο Δημήτρης Πυργίδης, ο Ζακ, ο Θέμης, η Σοφία και ο Χρήστος.

Ο τελικός αναμένεται να διεξαχθεί στις (18/12) και ο νικητής ή η νικήτρια να κερδίσει το ποσό των 100.000 ευρώ.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024