Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΗΠΑ : Μεγάλη αύξηση νεκρών και κρουσμάτων - Γεμίζουν τα νοσοκομεία

ΗΠΑ : Μεγάλη αύξηση νεκρών και κρουσμάτων – Γεμίζουν τα νοσοκομεία

Για πρώτη φορά στις ΗΠΑ ο αριθμός των ανθρώπων που έχουν προσβληθεί από τον νέο κοροναϊό κι έχουν εισαχθεί σε νοσοκομεία ξεπέρασε τους εκατό χιλιάδες.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής κατέγραψαν πάνω από 2.700 νέους θανάτους εξαιτίας της COVID-19 σε 24 ώρες, επίπεδο στο οποίο είχαν να φθάσουν από τον Απρίλιο, σύμφωνα με τα δεδομένα τα οποία συγκεντρώνει το πανεπιστήμιο Τζονς Χόπκινς και εξέτασε το Γαλλικό Πρακτορείο ως τις 20:30 χθες Τετάρτη (τοπική ώρα· 03:30 ώρα Ελλάδας).

Το βαρύτερο πλήγμα

Οι 2.731 θάνατοι που καταγράφηκαν σε μια μέρα αύξησαν σε 273.181 τους νεκρούς εξαιτίας της πανδημίας του νέου κοροναϊού αφότου εκδηλώθηκε στην αμερικανική επικράτεια, δείχνουν τα στοιχεία που ανανεώνονται συνεχώς και τα οποία συγκεντρώνει αυτή η σχολή ιατρικής της Βαλτιμόρης.

Η χώρα που υφίσταται μακράν το βαρύτερο πλήγμα από την πανδημία παγκοσμίως σε απόλυτους αριθμούς κατέγραψε παράλληλα 195.121 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα του SARS-CoV-2 σε μια μέρα.

Θλιβερό ρεκόρ στην Καλιφόρνια

Εξάλλου, ο αριθμός των ανθρώπων που έχουν προσβληθεί από τον νέο κοροναϊό κι έχουν εισαχθεί σε νοσοκομεία ξεπέρασε, για πρώτη φορά, τους εκατό χιλιάδες για να φτάσει τους 100.226 στις ΗΠΑ, σύμφωνα με τα δεδομένα τα οποία συγκεντρώνει το COVID Tracking Project.

Η Καλιφόρνια κατέγραψε πάνω από 20.000 μολύνσεις από τον νέο κοροναϊό την Τετάρτη, αριθμό που είναι ο υψηλότερος μέσα σε μια μέρα σε οποιαδήποτε πολιτεία ως εδώ, ανέφερε η ίδια πηγή.

Πηγή: ΑΠΕ

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024