Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βγάζει στη… σέντρα την ΕΠΟ ο Αυγενάκης

Βγάζει στη… σέντρα την ΕΠΟ ο Αυγενάκης

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού εκθέτει για μια ακόμα φορά την ΕΠΟ, η οποία με αστείες δικαιολογίες είχε αποσύρει τον φάκελο για τη διεξαγωγή του τελικού του Europa Conference League στο Παγκρήτιο.

Το απόγευμα της Πέμπτης η UEFA ανακοίνωσε όλες τις λεπτομέρειες για τον τρόπο διεξαγωγής του νεοσύστατου Europa Conference League και γνωστοποίησε ότι ο πρώτος τελικός της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθεί στα Τίρανα στις 25/5/2022.

Λίγες ώρες αργότερα ο Λευτέρης Αυγενάκης με ανάρτησή του στα social media έβγαλε στη… σέντρα τον Βαγγέλη Γραμμένο και τους συν αυτώ, που έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους για να αποσυρθεί ο φάκελος που είχε κατατεθεί στην UEFA, για να διεξαχθεί στο Παγκρήτιο Στάδιο είτε ο τελικός του 2022 είτε του 2023.

Ο ελληνικός φάκελος αποσύρθηκε, με τους Αλβανούς να κερδίζουν τις υπόλοιπες υποψηφιότητες και να επιλέγονται για να διοργανώσουν τον πρώτο τελικό του νέου Europa Conference League. Ο Υφυπουργός Αθλητισμού με ανάρτησή του στα social media σχολίασε την ανάθεση του τελικού στους Αλβανούς και αναρωτήθηκε πόσο περήφανοι νιώθουν ορισμένοι στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, που με αστείες δικαιολογίες απέσυραν την υποψηφιότητα του Παγκρητίου Σταδίου.

«Πόσο περήφανοι να νιώθουν απόψε άραγε ορισμένοι από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ; Απέσυραν με αστείες δικαιολογίες την υποψηφιότητα του Παγκρητίου Σταδίου, που ήταν το αδιαφιλονίκητο φαβορί, χαρίζοντας τον τελικό του Europa Conference League στην Αλβανία», ανέφερε στο μήνυμά του ο Υφυπουργός.

Η ευθύνη της απόσυρσης του ελληνικού φακέλου βαραίνει αποκλειστικά τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, που έκαναν τα πάντα για να αποσυρθεί η υποψηφιότητα του Παγκρητίου Σταδίου.

Ενας φάκελος που ήταν άρτιος και είχε μέσα όλα όσα απαιτούσε η UEFA. Η Ελλάδα μάλιστα ήταν το μεγάλο φαβορί για την ανάθεση του πρώτου τελικού του Europa Conference League, αλλά οι… φωστήρες της ΕΠΟ τα έκαναν για μια ακόμα φορά… μπάχαλο και η υποψηφιότητα αποσύρθηκε.

Ο Γραμμένος και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής εκτέθηκαν για μια ακόμα φορά στα μάτια της φίλαθλης κοινής γνώμης και αποδείχθηκε περίτρανα ότι η ΕΠΟ της… Εξυγίανσης δεν είναι ικανή για να κάνει τίποτα καλό για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024