Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τούσκετς : «Θα είχα πουλήσει τον Μέσι το καλοκαίρι»

Τούσκετς : «Θα είχα πουλήσει τον Μέσι το καλοκαίρι»

Ο προσωρινός πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Κάρλος Τούσκετς, πιστεύει ότι ο σύλλογος θα έπρεπε να είχε παραχωρήσει τον Λιονέλ Μέσι κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού.

Ο Κάρλος Τούσκετς εξέφρασε την άποψη ότι η Μπαρτσελόνα θα έπρεπε να είχε παραχωρήσει τον Λιονέλ Μέσι κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού. Ο Αργεντινός είχε ζητήσει να φύγει, αφού ήταν δεδομένο το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Σίτι, αλλά η διοίκηση απέρριψε το αίτημά του.

Ο πρώην πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Γιόσεπ Μαρία Μπαρτομέου, παραιτήθηκε τον Οκτώβριο, προκειμένου να αποφύγει μια ψηφοφορία όπου θα έχανε την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του από τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, με τον Τούσκετς να αναλαμβάνει προσωρινά καθήκοντα μέχρι τις εκλογές του Ιανουαρίου.

«Από οικονομικής άποψη, θα είχα πουλήσει τον Μέσι την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο» δήλωσε ο Τούσκετς στο ραδιοφωνικό σταθμό RAC1 και υποστήριξε: «Η La Liga θέτει όρια μισθών αυτή τη στιγμή και αυτό θα είχε βοηθήσει σε αυτό το μέτωπο».

Το τρέχον συμβόλαιο του Μέσι λήγει τον Ιούνιο, όταν αναμένεται να αποχωρήσει ως ελεύθερος και να υπογράψει στον σύλλογο της αρεσκείας του. Την Τετάρτη ο Νεϊμάρ, πρώην συμπαίκτης του «ψύλλου» στην Μπαρτσελόνα, δήλωσε ότι επιθυμία του είναι να παίξει ξανά στην ίδια ομάδα με τον Αργεντινό.

«Αυτό που θέλω πάνω απ’ όλα είναι να παίξω ξανά με τον Μέσι, για να μπορέσω να τον απολαύσω για άλλη μια φορά στο γήπεδο» είπε ο Βραζιλιάνος μετά την εκτός έδρας νίκη της Παρί Σεν Ζερμέν με 3-1 στο Champions League εναντίον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. «Θέλω να παίξω μαζί του το επόμενο έτος, σίγουρα. Πρέπει να τα καταφέρουμε την επόμενη σεζόν».

Ο Τούσκετς, πάντως, παραδέχτηκε ότι το σενάριο αυτό θα ήταν απίθανο να συμβεί στην Μπαρτσελόνα, όπου σαφώς τα οικονομικά, μετά και την πανδημία COVID-19, είναι πολύ αυστηρά. «Εάν ο Νεϊμάρ ήταν ελεύθερος, τότε ίσως θα μπορούσαμε να σκεφτούμε την απόκτησή του. Χωρίς να προχωρήσουμε σε πωλήσεις παικτών δεν υπάρχουν χρήματα για νέες μεταγραφές, εκτός εάν ο νέος πρόεδρος έχει απίστευτα βαθιές τσέπες» τόνισε ο Τούσκετς.

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024