
Τέλος από την ΑΕΛ ο Αλί Γκαζάλ
Ο Αλί Γκαζάλ είναι ο πρώτος από τους παίκτες που είχε προαναγγείλει ο Αλέξης Κούγιας μετά το ματς με τον Άρη που αποτελεί παρελθόν από την ΑΕΛ.
Παρελθόν αποτελεί από την ΑΕΛ κι επίσημα ο Αλί Γκαζάλ, με τους «βυσσινί» να ανακοινώνουν τη λύση της συνεργασίας τους με τον παίκτη.
Ο Αιγύπτιος ποδοσφαιριστής που αποκτήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο και φέτος μετράει 4 συμμετοχές με τα χρώματα της Λάρισας είναι ο πρώτος από τους παίκτες που προανήγγειλε ο Αλέξης Κούγιας μετά το ματς με τον Άρη πως θα αποχωρήσουν.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι υπόλοιποι που πρόκειται να λύσουν τη συνεργασία τους με την ΑΕΛ είναι ο Γκάμπριελ Τόρζε και ο Γιάννης Κωστή.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου της με τον διεθνή Αιγύπτιο Aly Ahmed Aly Mohamed (Aly Ghazal), τον οποίο ευχαριστούμε για τη συνεργασία μας και του ευχόμαστε υγεία και καλή συνέχεια στην καριέρα του».
- Σιάτλ: Οι αρχές αναζητούν και δεύτερο ύποπτο για τη φονική επίθεση στο φεστιβάλ φαγητού – Τρεις οι νεκροί
- Σύρος: Καρέ-καρέ οι τελευταίες στιγμές της 52χρονης διασώστριας – Η μεταμφίεση και η στιγμή της επίθεσης
- Ολυμπιακός: Τα εισιτήρια για τον αγώνα με τη Ναϊμέγκεν στο «Γ. Καραϊσκάκης»
- Τρεις συλλήψεις για την έκρηξη στο εργοστάσιο στα Εξαμίλια
- «Ως Δούρειος Ίππος» – Ο ξάδελφος του Τζορτζ Μάικλ, Άνδρος Γεωργίου, για την οργή και τον πόνο του
- Βουλή: Σε πολιτική απομόνωση η κυβέρνηση στη Συνταγματική Αναθεώρηση – «Παρών» η Μπακογιάννη στην θητεία του ΠτΔ



