Παρελθόν αποτελεί από την ΑΕΛ κι επίσημα ο Αλί Γκαζάλ, με τους «βυσσινί» να ανακοινώνουν τη λύση της συνεργασίας τους με τον παίκτη.
Ο Αιγύπτιος ποδοσφαιριστής που αποκτήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο και φέτος μετράει 4 συμμετοχές με τα χρώματα της Λάρισας είναι ο πρώτος από τους παίκτες που προανήγγειλε ο Αλέξης Κούγιας μετά το ματς με τον Άρη πως θα αποχωρήσουν.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι υπόλοιποι που πρόκειται να λύσουν τη συνεργασία τους με την ΑΕΛ είναι ο Γκάμπριελ Τόρζε και ο Γιάννης Κωστή.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου της με τον διεθνή Αιγύπτιο Aly Ahmed Aly Mohamed (Aly Ghazal), τον οποίο ευχαριστούμε για τη συνεργασία μας και του ευχόμαστε υγεία και καλή συνέχεια στην καριέρα του».
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Μετά την Άρσεναλ και τη Νότιγχαμ Φόρεστ από την ουραγό Γουλβς την... πάτησε και η Άστον Βίλα, καθώς ηττήθηκε με 2-0 για την 28η αγωνιστική της Premier League.
Τρίτη σερί νίκη και πέμπτη στα έξι τελευταία ματς για την Άουγκσμπουργκ που επικράτησε με 2-0 της Κολωνίας και απομακρύνθηκε ακόμη περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Διαιτητής στην Ισπανία συνελήφθη με την κατηγορία ότι εξασφάλιζε εκπτώσεις σε εισιτήρια της Βιγιαρεάλ χρησιμοποιώντας κλεμμένα στοιχεία ποδοσφαιριστών.