Η δημιουργική ομάδα του Bob Studio κρατά τις παραδόσεις ή αν προτιμάτε, την παράδοση που εκείνη έχει δημιουργήσει όλα αυτά τα χρόνια της παρουσίας της στην αγορά παρουσιάζοντας λίγο πριν από τις γιορτές των Χριστουγέννων και τον ερχομό του Νέου Έτους τα πιο ιδιαίτερα, ξεχωριστά και …παράξενα Ημερολόγια. Η ομάδα του Bob Studio – ιδρυτές του, ο Άρης Τσούτσας, ο Ανδρέας Θάνος και ο Miguel Rodrigues- βρίσκεται πίσω από επιτυχημένα brands της ελληνικής αγοράς αλλά τα προκλητικά και ανατρεπτικά Ημερολόγια τους αποτελούν το αναγκαίο και απαραίτητο «κερασάκι στην τούρτα», την λοξή ματιά στα πράγματα, την τσαχπινιά στο design.

Ο εκ των ιδρυτών του Bob, ο αγαπητός Ανδρέας είχε την ευγενική καλοσύνη να στείλει το Ημερολόγιο, συνοδεύοντας την χειρονομία του με την προτροπή: «Κράτα χώρο στον τοίχο». Κράτησα χώρο και «βλέποντας» το άρχισα να φτιάχνω ήδη ιστορίες…

Σε ένα κείμενο που συνοδεύει το Ημερολόγιο του 2021 που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Key Books (περισσότερα στη διεύθυνση https://keybooks.gr/product/%cf%84%ce%bf-%cf%84%ce%ad%ce%bb%ce%bf%cf%82-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%ba%cf%8c%cf%83%ce%bc%ce%bf%cf%85

) διαβάζω: «Τι μπορεί να πάει χειρότερα το 2021 από το 2020; Τι θα συμβεί αν πέσει το Internet; Πώς θα επηρεάσει την καθημερινότητά μας η τεχνητή νοημοσύνη; Ποιος είναι ο Avozilla; Κι όταν σβήσει ο ήλιος; Γιατί θα μας διώξουν οι εξωγήινοι; Η απόσταση σκοτώνει τον έρωτα;

Το Bob Studio βλέπει το μέλλον και παρουσιάζει το «Τέλος του Κόσμου», ένα ημερολόγιο για το 2021 ύμνο στην αισιοδοξία και την πίστη στον άνθρωπο, προϊόν έμπνευσης και στοχασμού των ημερών της καραντίνας.

Μετά από μια δύσκολη χρονιά για όλους, η ομάδα του Bob Studio προσπαθεί με χιούμορ κι ενσυναίσθηση να επαναπροσδιορίσει το εγώ και το εμείς.

Στο τέλος… όλα θα πάνε καλά.

Κάθε μήνας είναι αφιερωμένος σε μια φανταστική (ή και όχι) καταστροφή που περιγράφεται με χιούμορ και ιδιαίτερη αισθητική, σε ένα συλλεκτικό design ημερολόγιο που ελπίζει να προβληματίσει δημιουργικά και να δώσει λίγη χαρά στον τοίχο σας.

Η σωτηρία του κόσμου κρύβεται στα ψιλά γράμματα». Με λίγα λόγια, προετοιμαστείτε για Το Τέλος του Κόσμου – 12 επικείμενες καταστροφές και πώς θα σωθούμε και οργανώστε τη σωτηρία σας ακολουθώντας τις υποδείξεις ενός αλλόκοτου Ημερολογίου.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο