Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
ΔΕΗ : Αλλο οι κοινωνικά ασθενέστεροι και άλλο οι στρατηγικοί κακοπληρωτές

ΔΕΗ : Αλλο οι κοινωνικά ασθενέστεροι και άλλο οι στρατηγικοί κακοπληρωτές

Σε πολλές περιπτώσεις όμως, υπάρχουν παράπονα από στρατηγικούς κακοπληρωτές, που αλλάζουν παρόχους επιδιδόμενοι σε «ενεργειακό τουρισμό» σημείωσε ο κ. Χατζηδάκης

Αναφερόμενους στους πολίτες που δεν μπορούν να ανταποκριθούν στους λογαριασμούς ρεύματος, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστής  Χατζηδάκης είπε ότι υπάρχει τριπλό σύστημα προστασίας των αδυνάτων, με το κοινωνικό τιμολόγιο, με τη ρύθμιση για τους ευάλωτους που θέσπισε ο ΣΥΡΙΖΑ και συνεχίζει η ΝΔ, και με την καθολική υπηρεσία που παρέχει η ΔΕΗΔΕΗ +2,44%.

Όπως σημείωσε ο κ. Χατζηδάκης, υπάρχουν παράπονα αλλά και λάθη σε ένα πλήθος 8 εκατ. συνδέσεων. Σε πολλές περιπτώσεις όμως, υπάρχουν παράπονα από στρατηγικούς κακοπληρωτές, που αλλάζουν παρόχους επιδιδόμενοι σε «ενεργειακό τουρισμό» σημείωσε ο κ. Χατζηδάκης και τόνισε: Ναι, να κοιτάμε τους πραγματικά αδύναμους και όχι να υιοθετούμε τα τεχνάσματα διαφόρων, τα οποία είναι σε βάρος της ΔΕΗΔΕΗ +2,44% και των άλλων παρόχων, και που προκαλούν τους συνεπείς πληρωτές.

Την εκτίμηση ότι τα ΕΛΠΕ θα δώσουν και φέτος δωρεάν πετρέλαιο στο Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο (Θεσσαλονίκης) εξέφρασε ο υπουργός, απαντώντας σε σχετική αναφορά του προέδρου της Ελληνικής Λύσης, Κυρ. Βελόπουλου.

Με δική μου παρέμβαση στα ΕΛΠΕ δόθηκε (πέρυσι) δωρεάν πετρέλαιο θέρμανσης, πιστεύω το ίδιο θα συμβεί και φέτος, είπε ο κ. Χατζηδάκης.

Sports in

Σόου Ντόντσιτς και Γουεμπανιαμά, «buzzer» Ίρβινγκ και Αντεμπάγιο, ρεκόρ Χάρντεν και Χάουζερ

Χωρίς τον δύο φορές MVP Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στο μηριαίο, το Μιλγουόκι νίκησε με 140-129 τους Σανς

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024