Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ηλεκτρισμός και για τα compact van της PSA

Ηλεκτρισμός και για τα compact van της PSA

Τα Peugeot Partner, Citroen Berlingo και Opel Combo θα αποκτήσουν πρόσβαση σε αμιγώς ηλεκτρική τεχνολογία από τα τέλη του 2021.

Ο γαλλικός όμιλος ανακοίνωσε των εξηλεκτρισμό της γκάμας των compact van της, Peugeot Partner, Citroen Berlingo και Opel Combo τα οποία θα επωφεληθούν από το γνώριμο από άλλες εφαρμογές ηλεκτρικό σύνολο των 136 ίππων από το 2021. Η απόφαση αποτελεί μέρος του σχεδίου πλήρους εξηλεκτρισμού του γαλλισμού ομίλου έως το 2025.

Τα τρία vans θα εφοδιάζονται από ηλεκτρικό μοτέρ 136 ίππων το οποίο θα τροφοδοτείται από μπαταρίες 50 kWh όπως ακριβώς ισχύει για τα μεγαλύτερα Peugeot e-Expert, Citroen e-Dispatch και Opel Vivaro-e.

Υπό αυτή τη λογική η αυτονομία των τριών van, αν και δεν έχει ανακοινωθεί, αναμένεται να διαμορφωθεί μεταξύ 200 και 300 χλμ./ώρα ενώ η διάρκεια φόρτισης μέσω wallbox θα απαιτεί περί τις πέντε ώρες.

Όπως ισχύει και για τις ηλεκτρικές εκδόσεις των μεγαλύτερων van του ομίλου, οι ηλεκτροκίνητες εκδόσεις των Peugeot Partner, Citroen Berlingo και Opel Combo θα προσφέρουν τις ίδιες μεταφορικές δυνατότητες με τις συμβατικές εκδόσεις diesel και βενζίνης.

Αυτό σημαίνει ότι τα τρία μοντέλα θα προσφέρουν ωφέλιμο όγκο φόρτωσης από 3,3 έως 3,8 κ.μ. αν και το ανώτατο όριο βάρους αναμένεται να είναι κατά τι μικρότερο από τα 1.009 κιλά της diesel έκδοσης.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι μετά τα Peugeot Partner, Citroen Berlingo και Opel Combo θα ακολουθήσουν ηλεκτροκίνητες εκδόσεις των επιβατικών παραλλαγών του, Rifter, Berlingo και Combo Life τα οποία θα πρέπει να αναμένονται λίγο αργότερα.

Sports in

Με... βιντεοκλήση στον Παπανικολάου πανηγύρισε ο Ολυμπιακός - Ο Λαρεντζάκης του αφιέρωσε τη νίκη (vid)

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έδειξαν για ακόμα μια φορά γιατί είναι οικογένεια, καθώς μετά το τέλος του παιχνιδιού πήραν μέσω Face Time τον Κώστα Παπανικολάου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024