Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μαρτίνς : «Μας τιμώρησαν τα δυο πέναλτι, ο διαιτητής έδινε εύκολα κάρτες σε εμάς»

Μαρτίνς : «Μας τιμώρησαν τα δυο πέναλτι, ο διαιτητής έδινε εύκολα κάρτες σε εμάς»

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για τις αδικαιολόγητες διακοπές στο ματς, για τη διαιτησία και τις εύκολες κάρτες που έδινε ο Μανθάνο στους παίκτες του, ενώ ξεκαθάρισε πως όλα εξαρτώνται από τον Ολυμπιακό για την τρίτη θέση.

Ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του μετά το Μαρσέιγ – Ολυμπιακός και την ήττα των ερυθρόλευκων χάρη στα δυο πέναλτι του Μανθάνο, στάθηκε και στον ρόλο του διαιτητή στο ματς, αλλά και στις προσπάθειες και το πλάνο των παικτών του.

Ακόμα ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε ότι όλα εξαρτώνται από την ομάδα του στην τελευταία αγωνιστική για την πρόκριση στους «32» του Europa League.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Πορτογάλος τεχνικός στην Cosmote:

«Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο μέρος, με αρκετές ευκαιρίες, παίξαμε πολύ καλά και δεν έκανε κάτι η Μαρσέιγ. Η Μαρσέιγ νομίζω είχε μόλις τα δύο σουτ των πέναλτι, αλλά όταν κάνεις λάθη τα πληρώνεις. Έχουμε τιμωρηθεί για το πρώτο πέναλτι από την πλευρά μας. Εμείς έχουμε δουλέψει και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Όλα είναι στο χέρι μας όμως και θα προσπαθήσουμε».

Για την διαιτησία: «Θέλω να πω ότι σε φάουλ που γίνονταν σε εμάς για κίτρινη δεν έδινε κανείς τίποτα παρά το ότι υπάρχει και το VAR, ενώ όταν εμείς κάναμε φάουλ με το παραμικρό ήταν κίτρινη. Επίσης στην κορυφαία διοργάνωση σε κρίσιμα σημεία δεν γίνεται να μην υπάρχουν μπάλες.

Πρέπει να αναγνωρίσω πως από την αρχή του ημιχρόνου μέχρι το 2-1 εμείς δεν ήμασταν όπως θα έπρεπε. Μετά το 2-1 έγιναν πολλές αδικαιολόγητες διακοπές. Εμείς προσπαθούσαμε να βρούμε ρυθμό, για να κάνουμε κάτι καλύτερο αλλά δεν τα καταφέραμε και η πρόκριση θα κριθεί την τελευταία αγωνιστική».

Για την τελευταία αγωνιστική: «Όλα εξαρτώνται από εμάς, είναι ένας τελικός και εμείς θα παλέψουμε γιατί θέλουμε και πρέπει να προκριθούμε στο Europa League».

 

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024