
ΥΠΕΞ : Συλλυπητήρια στους οικείους των θυμάτων από την επίθεση στην Τριρ – Οδύνη για τον θάνατο των ομογενών
Το Γενικό Προξενείο Φρανκφούρτης βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τις Γερμανικές αρχές για να παράσχει κάθε συνδρομή, αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΥΠΕΞ
Την οδύνη του για τον τραγικό θάνατο των ελλήνων ομογενών και άλλων τριών πολιτών, από την επίθεση στην Τριρ της Γερμανίας εκφράζει το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών.
Σε σχετική ανακοίνωση, αναφέρεται :
«Το Υπουργείο Εξωτερικών εκφράζει την οδύνη του για τον τραγικό θάνατο πέντε πολιτών στην Τρίερ της Γερμανίας χθες, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται δυστυχώς δύο Έλληνες, ένας άνδρας και η μόλις λίγων εβδομάδων κόρη του.
Σύμφωνα με την έως τώρα πληροφόρηση από τις αρμόδιες γερμανικές αρχές, νοσηλεύονται τραυματισμένοι η σύζυγός του και ο γιος τους.
Το Γενικό Προξενείο Φρανκφούρτης βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τις Γερμανικές αρχές για να παράσχει κάθε συνδρομή. Απευθύνουμε θερμά συλλυπητήρια στους οικείους των θυμάτων.»
- Ατύχημα με Τραμ και τρίκυκλο στον Φλοίσβο – Ένα 9χρονο κορίτσι τραυματίστηκε ελαφρά
- «I Play Rocky»: Πρώτο τρέιλερ για την ιστορία του Σιλβέστερ Σταλόνε
- Πυρκαγιές στο Οντάριο: Ο καπνός από τις φωτιές του Καναδά εξαπλώνεται προς τις ΗΠΑ
- ΕΠΟ: Τέλος του μήνα η συζήτηση για Έλληνες διαιτητές στα ντέρμπι της Super League
- Φωτιά στον Ασπρόπυργο – Μήνυμα από το 112
- Καλό παράδεισο κυρία Κοκοβίκου: Ένα διαφορετικό «αντίο» στη Μάρω Κοντού στην Πλάκα


