Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
GNTM: Το μοντέλο που αποχώρησε κι έβαλε «φωτιά» στο πλατό

GNTM: Το μοντέλο που αποχώρησε κι έβαλε «φωτιά» στο πλατό

Τα μοντέλα κλήθηκαν να πρωταγωνιστήσουν στο νέο τραγούδι της Τάμτα και του Mente Fuerte, μία δοκιμασία που έφερε για ένα ακόμα μοντέλο, μια ακόμα αποχώρηση από το GNTM

Προς τον μεγάλο τελικό οδεύουν σιγά σιγά τα μοντέλα του GNTM 3, μετά την αποχώρηση του Δημοσθένη «Γύπα» από το διαγωνισμό στο επεισόδιο της Δευτέρας,  ήρθε μία ακόμα αποχώρηση για ένα ακόμη μοντέλο.

Το επίπεδο δυσκολίας ανέβηκε πολύ ψηλά, καθώς οι κορυφαίοι 8 του διαγωνισμού μοντέλων του Star βρέθηκαν αντιμέτωποι με μια ιδιαίτερα απαιτητική δοκιμασία.

Στο επεισόδιο της Τρίτης (1/12), τα μοντέλα κλήθηκαν να πρωταγωνιστήσουν, ποζάροντας και χορεύοντας, στο νέο τραγούδι της Τάμτα και του Mente Fuerte.

Αυτή τη φορά, στον τάκο βρέθηκαν η Ξένια και η Λία, οι οποίες είχαν τις χειρότερες αποδόσεις στη δοκιμασία της ημέρας και απογοήτευσαν τους κριτές.

«Η φωτογραφία που κρατάω ανήκει σε εκείνη που θα παραμείνει και πολύ σύντομα θα είναι στον ημιτελικό του GNTM. Αυτή είναι η Ξένια. Λία μου, είχες πολλές ευκαιρίες, δεν ξέρω τι έχει συμβεί», είπε η Βίκυ Καγιά και η Λία ξέσπασε σε κλάματα καθώς έβλεπε το όνειρό της να σβήνει μπροστά στα μάτια της.

«Σας ευχαριστώ πολύ για ό,τι έχω ζήσει εδώ μέσα», είπε χαρακτηριστικά η Λία, η οποία θεώρησε άδικη την αποχώρησή της και τόνισε ότι θα έπρεπε να φύγει η Ξένια, που κατά τη γνώμη της, δεν έχει ακόμη εγκλιματιστεί.

Η συγκίνησή της ήταν έντονη, και ξέσπασε σε κλάματα στην αγκαλιά του Ανδρέα. Η αντίδραση κάποιων παικτών στο άκουσμα της αποχώρησης της Λίας, έφερε αρκετή ένταση και «πηγαδάκια» στο πλατό, καθώς η παίκτρια δεν ήταν ιδιαίτερα αγαπητή στο ριάλιτι από τα περισσότερα μοντέλα.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024