Τα «φτερά», που έδωσε η εμπειρία με τα δικά τους αγαπημένα πρόσωπα, φάνηκαν χρήσιμα σε μερικά από τα επίδοξα μοντέλα του τρίτου κύκλου του GNTM στην χτεσινοβραδινή δοκιμασία αποχώρησης.

Κρεμασμένοι στα 30 μέτρα, τα εννιά μοντέλα που έχουν διεκδικούν τον φετινό τίτλο του Greece’s Next Top Model, ποζάραν ως ήρωες της καθημερινότητας για τις ανάγκες καμπάνιας παπουτσιών, που τους ήθελε να… πετούν.

Ο φωτογράφος Πάνος Γιαννακόπουλος, κατεύθυνε τα μοντέλα καθώς το ζητούμενο δεν ήταν ένα κλικ αλλά ένα ολοκληρωμένο boomerang.

Ο ρυθμός στην κίνηση και οι έξυπνες εναλλαγές στις πόζες, ήταν τα στοιχεία – κλειδιά, για το πετυχημένο αποτέλεσμα, αν και κάποιοι χάθηκαν στη …μετάφραση του concept.

Στο πλατό οι κριτές, Βίκυ Καγιά, Άγγελος Μπράτης, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Δημήτρης Σκουλός, ήρθαν αντιμέτωποι με τους ιπτάμενους υπερήρωες της μόδας και έκριναν τις κινούμενες εικόνες τους, εντοπίζοντας αδυναμίες σε πολλά σημεία.

Τα μοντέλα με τη χειρότερη επίδοση σε αυτή τη φωτογράφιση ήταν η Λία, η Μαριαγάπη και ο Δημοσθένης.

Τελικά από το GNTM αποχώρησε ο Δημοσθένης Τζουμάνης.

Ο γνωστός και ως «Γύπας» στην πρώτη του ανάρτηση στο Instagram λίγο μετά την αποχώρησή του έγραψε:

«G Y P A S is back. Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν……κι όμως , δεν τελείωσε τίποτα αδέρφια !!! Τώρα αρχίζουν τα καλύτερα. Αυτό το ταξίδι ήταν μόνο το ορεκτικό του Γύπα για να πάρει δυνάμεις και να συνεχίσει να πετάει πιο δυνατός από ποτέ!».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση που έκανε ο Δημοσθένης Τζουμάνης μετά από την αποχώρησή του από το GNTM:

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο