
Παναθηναϊκός : Υπολογίζονται κανονικά ενόψει ΑΕΚ Κουρμπέλης και Χατζηγιοβάνης
Κουρμπέλης και Χατζηγιοβάνης υπολογίζονται κανονικά για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, καθώς έχουν ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που τους ταλαιπωρούσαν
Μετά τη νίκη επί του Παναιτωλικού και το ρεπό της Δευτέρας, από την Τρίτη ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στις προπονήσεις και ο Λάζλο Μπόλονι θα ξεκινήσει την προετοιμασία της ομάδας για το ντέρμπι με την ΑΕΚ.
Ο ρουμάνος τεχνικός θα έχει δύο πονοκεφάλους λιγότερους γι’ αυτό το ματς, καθώς οι Δημήτρης Κουρμπέλης και Τάσος Χατζηγιοβάνης αναμένεται να τεθούν στη διάθεσή του.
Αμφότεροι είχαν χάσει το ματς με τον Παναιτωλικό λόγω ενοχλήσεων τις οποίες πλέον έχουν ξεπεράσει και υπολογίζονται κανονικά ενόψει ΑΕΚ, με την οποία θα είναι πιθανότατα και στο αρχικό σχήμα.
Ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό για τους Πράσινους, που ψάχνουν μια μεγάλη νίκη που θα τους αλλάξει την ψυχολογία.
- Η απόλυτη ευτυχία σε μια φωτογραφία για τον Εβάν Φουρνιέ – Η ανάρτηση με τον κόσμο του Ολυμπιακού (pic)
- Ο Λαβρόφ προέτρεψε τον Ρούμπιο να απομακρυνθούν οι αμερικανοί διπλωμάτες από το Κίεβο
- Το σπαρακτικό «αντίο» του Τοροσίδη στον ‘Αντζα: «Είχες ψυχή μικρού παιδιού και καρδιά μεγάλη»
- «Πρόταση του Παναθηναϊκού σε Πασκουάλ, άνω των έξι εκατομμυρίων ευρώ»
- Οικογενειακή τραγωδία στον Χολαργό – Πυροβόλησε τη γυναίκα του και αυτοκτόνησε
- Ο Χαβιέ Μπαρδέμ «ζητά την ευλογία» του Ρόμπερτ Ντε Νίρο




