Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ουκρανία : Επίθεση σε δημοσιογράφο σε ζωντανή μετάδοση

Ουκρανία : Επίθεση σε δημοσιογράφο σε ζωντανή μετάδοση

Με τα κίνητρα του δράστη να παραμένουν μέχρι στιγμής άγνωστα, ένα πρωτοφανές περιστατικό εκτυλίχτηκε στην Ουκρανία, σε ζωντανή μετάδοση, μασκοφόρος επιτέθηκε σε δημοσιογράφο την ώρα που έδινε ρεπορτάζ σε τηλεοπτικό κανάλι και εξαφανίστηκε

Με τα κίνητρα του δράστη να παραμένουν μέχρι στιγμής άγνωστα, ένα πρωτοφανές περιστατικό εκτυλίχτηκε στην Ουκρανία, σε ζωντανή μετάδοση, μασκοφόρος επιτέθηκε σε δημοσιογράφο την ώρα που έδινε ρεπορτάζ σε τηλεοπτικό κανάλι και εξαφανίστηκε.

Η δημοσιογράφος δέχθηκε την επίθεση του μασκοφόρου καθώς έκανε ρεπορτάζ για τις εκδηλώσεις μνήμης στο Κίεβο για τα θύματα του Μεγάλου Λιμού στη σοβιετική Ουκρανία το 1932. Η δημοσιογράφος, ψύχραιμη συνέχισε το ρεπορτάζ.

Ο δράστης διέφυγε. Τα κίνητρά του παραμένουν άγνωστα.

Ουκρανοί σχολιαστές εκτιμούν ότι ο πρόκειται για εθνικιστή που θεώρησε ότι με τη φρασεολογία της η δημοσιογράφος πρόσβαλε τα θύματα, άλλοι μιλούν για αρνητή του κοροναϊού.

Το κανάλι News One, που κατηγορείται συχνά από την ουκρανική ακροδεξιά ως όργανο του Πούτιν, σημείωσε ότι ένα άλλο τηλεοπτικό συνεργείο του είχε δεχθεί νωρίτερα επίθεση καθώς έκανε ρεπορτάζ για πώληση μασκών και άλλου προστατευτικού υλικού για τον κορωνοϊό από άτομα που δεν διέθεταν την κατάλληλη πιστοποίηση.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024