
Θεσσαλονίκη : Νεκρός 16χρονος ΑμΕΑ μετά από φωτιά σε διαμέρισμα – Στην Αλβανία βρισκόταν η μητέρα του
Οι πυροσβέστες μπήκαν στο διαμέρισμα προκειμένου να σβήσουν τις φλόγες και λίγο αργότερα, εντόπισαν τον ανήλικο πεσμένο σε δωμάτιο του διαμερίσματος.
Μια ανείπωτη τραγωδία εκτυλίχθηκε στη Θεσσαλονίκη, όπου ένας 16χρονος με κινητικά προβλήματα έχασε τη ζωή του μετά από φωτιά που ξέσπασε στο διαμέρισμα στο οποίο διέμενε.
Η πυρκαγιά ξεκίνησε περίπου στις 11:00, από άγνωστη αιτία, με συνέπεια να σημάνει συναγερμός στις αρχές. Επί τόπου έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας.
Οι πυροσβέστες μπήκαν στο διαμέρισμα προκειμένου να σβήσουν τις φλόγες και λίγο αργότερα, εντόπισαν τον ανήλικο πεσμένο σε δωμάτιο του διαμερίσματος.
Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, στο διαμέρισμα διέμενε μια οικογένεια από την Αλβανία. Όταν προκλήθηκε η φωτιά, ο άτυχος νεαρός βρισκόταν στο σπίτι με τα δύο μικρότερα αδέλφια του, ηλικίας 13 και 6 ετών.
Οι γονείς εκείνη την ώρα δεν βρίσκονταν στο σπίτι. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο πατέρας βρισκόταν στη δουλειά, ενώ η μητέρα έφυγε χθες για την Αλβανία.
Επεσε στις φλόγες για να σώσει τα ανίψια της
Λόγω της απουσίας της μητέρας των παιδιών, στο διαμέρισμα βρισκόταν η θεία τους. Αποχώρησε για λίγα λεπτά και τότε η 13χρονη ανιψιά της την ειδοποίησε τηλεφωνικά πως ξέσπασε φωτιά στο σπίτι.
Τότε εκείνη επέστρεψε όσο πιο γρήγορα μπορούσε και με αυτοθυσία μπήκε στο φλεγόμενο διαμέρισμα και κατάφερε να βγάλει τα δύο μικρότερα παιδιά της οικογένειας. Στην προσπάθειά της, κάηκε μέρος του τριχωτού της κεφαλής της.
Φως στα αίτια της φωτιάς που βύθισε στο πένθος την οικογένεια του 16χρονου αναμένεται να ρίξει η προανάκριση που διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
- Άγιος Δημήτριος: Με αυτό το μαχαίρι δολοφονήθηκε ο 27χρονος στο Πάρκο Ασυρμάτου
- «Έβραζε» με τη διαιτησία ο Αρμπελόα: «Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό…»
- Μάγια: Mια αίθουσα συμβουλίου αποκαλύπτει πώς άλλαξε η εξουσία πριν από 1.000 χρόνια
- Ο θεσμός της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας και το Σύνταγμα: Μια λεπτή ισορροπία
- «Ο Καρέτσας στο στόχαστρο της Τσέλσι και άλλων ομάδων της Premier League»
- Νέα Αριστερά για επίσκεψη Μακρόν: Ο Μητσοτάκης πορεύεται για ακόμη μια φορά δουλοπρεπώς




