Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μπάγερν Μονάχου : Ο Φλικ ξεκουράζει παίκτες με Ατλέτικο

Μπάγερν Μονάχου : Ο Φλικ ξεκουράζει παίκτες με Ατλέτικο

Η Μπάγερν Μονάχου έχει ήδη εξασφαλίσει την πρώτη θέση του ομίλου και ο Χάνσι Φλικ βρίσκει την ευκαιρία να ξεκουράσει παίκτες κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Μάνουελ Νόιερ, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, και Λέον Γκορέτσκα δεν θα ταξιδέψουν στη Μαδρίτη για τον αγώνα της Μπάγερν ενόψει της πέμπτης αγωνιστικής Champions League με την Ατλέτικο το βράδυ της Τρίτης.

Ο προπονητής των Βαυαρών, Χάνσι Φλικ, δήλωσε τη Δευτέρα ότι οι τρεις παίκτες δεν είναι απόλυτα έτοιμοι και ότι θα πρέπει να ξεκουραστούν, αφού η πρωταθλήτρια Ευρώπης έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση στα νοκ άουτ παιχνίδια μετά τη νίκη της περασμένης εβδομάδας με 3-1 επ της Σάλτσμπουργκ.

«Θα ξεκουραστούν όλοι. Πρέπει να αντιδρούμε όταν οι παίκτες δεν είναι έτοιμοι στο 100 τοις εκατό» δήλωσε ο Φλικ και συνέχισε: «Προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα. Έχουμε παίκτες μαζί μας που είναι απόλυτα έτοιμοι και μπορούν να προσφέρουν».

Ο Γάλλος μέσος, Κορεντέν Τολισό, θα παραμείνει επίσης στο Μόναχο για να ανακάμψει από έναν μικροτραυματισμό και θα είναι έτοιμος για την αναμέτρηση του Σαββάτου με την Λειψία για την Μπουντεσλίγκα.

«Δεν είχαμε μια κανονική προετοιμασία πριν την έναρξη της σεζόν» πρόσθεσε ο Φλικ και συμπλήρωσε: «Άλλες ομάδες είχαν έξι εβδομάδες προετοιμασία για την έναρξη της σεζόν.

Είμαστε ικανοποιημένοι με αυτό που έχουμε επιτύχει μέχρι τώρα, αλλά τις επόμενες δυόμισι εβδομάδες έχουμε αγώνες-«κλειδιά» και πρέπει να είμαστε εκεί».

Η Μπάγερν βρίσκεται επικεφαλής στην κατάταξη της Μπουντεσλίγκα και έχει κερδίσει τα τελευταία 15 συνεχόμενα παιχνίδια της στο Champions League.

Είναι στην κορυφή του Α΄ ομίλου με 12 βαθμούς σε τέσσερις αγώνες, με την Ατλέτικο, η οποία δεν έχει εξασφαλίσει ακόμη την πρόκριση, στη δεύτερη θέση με 5 βαθμούς και τη Λοκομοτίβ Μόσχας με 3 βαθμούς. Η Σάλτσμπουργκ είναι στην τελευταία θέση με μόλις 1 βαθμό.

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024