Άσχημα είναι τα μαντάτα για τον Τιάγκο Αλκάνταρα. Καθώς όπως επιβεβαίωσε ο Γιούργκεν Κλοπ, θα χρειαστεί να μείνει καιρό ακόμα εκτός αγωνιστικής δράσης. Και για να πιάσει το 100% της απόδοσής του ξανά.
Ο Γερμανός τεχνικός αποκάλυψε αυτή την είδηση, χωρίς ωστόσο να αναφέρει το ακριβές διάστημα απουσίας του ποδοσφαιριστή.
«Θα πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμα για τον Τιάγκο. Οταν τραυματίστηκε εκείνη τη μέρα, τα αποτελέσματα έδειξαν πως υπέφερε και από έναν άλλο άσχημα τραυματισμό.
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να έχει σοβαρό αντίκτυπο στο γόνατό του. Δεν μπορώ να πω πότε ακριβώς θα είναι και πάλι μαζί μας, ωστόσο θα χρειαστεί καιρός για να επανέλθει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κλοπ.
Αξίζει να σημειωθεί πως τελευταίο ματς του Τιάγκο πριν τον τραυματισμό του ήταν αυτό κόντρα στην Έβερτον στις 17 Οκτωβρίου (2-2).
Το Art Project Space παρουσιάζει την Πέμπτη 7 Μαΐου τη συλλεκτική έκδοση Πειρατές, με πρωτότυπα χαρακτικά του Νίκου Κυριακόπουλου. Εκεί όπου η τέχνη είναι τρόπος ζωής
Οπαδοί της Βαλένθια υποδέχθηκαν την αποστολή της ομάδας στο ξενοδοχείο όπου καταλύει – Εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή του Πουέρτο που εμφανίστηκε με δεμένο πόδι.
Ο Εργκίν Αταμάν και ο Πέδρο Μαρτίνεθ αποβλήθηκαν στο Game 3 του Παναθηναϊκού με τη Βαλένθια σε μια κόντρα που έχει ξεκινήσει πριν τη σειρά – Γιατί «βράζουν» οι δύο προπονητές.