Συγκλονίζει η ιστορία τρανς γυναίκας, η οποία δεν μπορεί να δει το παιδί της.

Η Βανέσσα μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» για την ιστορία της και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στην επιμέλεια του παιδιού της.

«Έχω να τη δω τρία χρόνια», λέει αναφερόμενη στην κόρη της, στην οποία είχε πει για την αλλαγή που θα κάνει.

Η Βανέσσα μίλησε για την αλλαγή που βίωσε αλλά και για τον αγώνα που δίνει προκειμένου να μπορέσει μια μέρα να ξαναδεί το παιδί της.

«Δε θα σταματήσω μέχρι να δικαιωθώ»

«Αισθάνομαι ακόμη μέχρι να ολοκληρωθεί 100% το transition, μέχρι να γίνει το σώμα μου ακριβώς έτσι όπως το ονειρευόμουν από παιδί θα νιώθω ακόμα δυσφορία φύλου».

«Ένιωθα πάντα μόνη μου, γιατί δεν μπορούσα να μοιραστώ το ποια είμαι πραγματικά. Όλο αυτό, μια ζωή ήταν ένας ρόλος, όταν το 2012 είπα ‘’δεν αντέχω άλλο’’» λέει η Βανέσσα.

Πως μιλάς σε ένα 6χρονο παιδί για την διεμφυλικότητα χωρίς να σοκαριστεί; «Κάποια κοριτσάκια που έχουν γεννηθεί κοριτσάκια αλλά νιώθουν μέσα τους αγοράκια ή το αντίθετο, είναι πάντα λυπημένα. Έτσι πηγαίνει η Tinkerbell στον ύπνο τους και τους πετάει τη μαγική νεραϊδόσκονη. Νομίζω μου έχει ρίξει κι εμένα αυτή τη νεραϊδόσκονη η Tinkerbell» είπε η Βανέσσα στην κόρη της.

«Μου τράβηξε το χέρι με πήρε αγκαλιά και μου ψιθυρίζει στο αυτί ‘’μην πεις τίποτα στην Tinkerbelle, καλύτερα θα’ ναι να είσαι κορίτσι’’».

«Ο κάθε πολίτης, ακόμα και οι κρατούμενοι έχουν δικαίωμα να έχουν επικοινωνία με τα παιδιά τους, κι εμένα αυτό το δικαίωμα το δικαστήριο δεν μου το έδωσε γιατί μου είπαν ότι είμαι ‘’ψυχικά ασταθής’’» αναφέρει η Βανέσσα.