Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΟΚ : Σάλος με τον Πάμπλο Γκαρσία!

ΠΑΟΚ : Σάλος με τον Πάμπλο Γκαρσία!

Με… θεωρίες συνομωσίας ο Ουρουγουανός θέλησε να αγγίξει τις ευαίσθητές χορδές του κοινού του.

Μετά την… παράδοση στο Αιντχόφεν που έπεσε στα μάτια των φίλων του ΠΑΟΚ χάνοντας ένα ματς απο 2-0, ο Πάμπλο Γκαρσία προσπαθεί και πάλι να μπει στη καρδιά τους. Με τον γνωστό τρόπο.

Πουλώντας φούμαρα και δημιουργώντας σκιές. Σαν παίκτης έριχνε μπουνιές στον ντιόγκο και μιλούσε για το κατέστημενο της Αθήνας. Σαν προπονητής του ΠΑΟΚ σε ένα πρωτάθλημα που μια εβδομάδα πριν το VAR του έκανε δώρο τη νίκη με τον ΠΑΣ και σήμερα τη χάρισε στον Τζόλη (1-0) είπε πράγματα ακατανόητα μετά τη λήξη του αποψινού ματς.

«Όλα τα παιχνίδια για εμάς είναι τελικοί, κάποιες ομάδες παίζουν φιλικά παιχνίδια, εμείς παίζουμε μόνο τελικούς…» ήταν το σχόλιο του. Και προφανώς θα πρέπει οι αρχές να τον καλέσουν για να εξηγήσει τι εννοεί. Αν και φυσικά ο Ουρουγουανός τη δουλειά του την έκανε.

Θέλοντας από τη μια να ξεπλύνει τους λεκέδες της περασμένης Κυριακής έπειτα από την επιβεβαίωση του Κλάτενμπεργκ πως το νικητήριο γκολ του ΠΑΟΚ επί του ΠΑΣ δεν έπρεπε να μετρήσει. Και από την άλλη βέβαια να τραβήξει τη κουβέντα μακριά από τα παράπονα της Λαμίας για το νέο δώρο της διαιτησίας. Την αποβολή που δεν δόθηκε ποτέ στον Τζόλη.

«Σήμερα κάποια παιδιά που έπαιξαν ήταν καλά, εγώ θέλω να δω όλα τα παιδιά και είμαι ευχαριστημένος. Είναι δύσκολο και σημαντικό να έχουμε 25 παιδιά έτοιμα να παίξουν. Τώρα θέλουμε λίγη ξεκούραση και μετά να ετοιμαστούμε για το παιχνίδι με την Ομόνοια που είναι τελικός και για αυτό είναι ωραίο το ποδόσφαιρο» πρόσθεσε. Αλλά εδώ μιλούσε για ποδόσφαιρο. Και όταν η κουβέντα πάει εκεί σπανίως ο Γκαρσία κερδίζει το ενδιαφέρον.

 

Sports in

Έγραψε ιστορία η Ρεάλ: Μυθικό επίτευγμα για τη «Βασίλισσα»!

Η Ρεάλ πέτυχε κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ καμία άλλη ομάδα στο Champions League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024