Την περασμένη Τετάρτη (25/11) ο Ντιέγκο Μαραντόνα έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών και οι άνθρωποι της Νάπολι σκέφτηκαν αμέσως να δώσουν το όνομα του γηπέδου τους στην πιο μεγάλη μορφή που φόρεσε τη φανέλα των «παρτενοπέι».
Τις τελευταίες ημέρες υπήρξαν πολλές σκέψεις σχετικά με το νέο όνομα του «Σαν Πάολο» όπως «Stadio Comunale Diego Maradona» και «Arena Diego Maradona». Ωστόσο ο δήμαρχος της πόλης, Λουίτζι Ντε Ματζίστρις, ανακοίνωσε το νέο όνομα του γηπέδου.
Συγκεκριμένα δήλωσε: «Υπάρχουν πολλές υπέροχες ιδέες, αλλά στο τέλος της ημέρας το όνομα θα είναι Stadio Diego Armando Maradona». Σημειώνεται μάλιστα ότι ήδη έχουν ξεκινήσει οι πρώτες διαδικασίες για να μετονομαστεί το γήπεδο.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΟ με οδηγίες προς τους οπαδούς ΠΑΟΚ και ΟΦΗ που θα πάνε στον Βόλο να παρακολουθήσουν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson στο Πανθεσσαλικό Στάδιο
Η Κάρλα Βίτι μετά από 28 χρόνια ως φροντίστρια των Go Ahead Eagles, βγήκε στη σύνταξη και οι οπαδοί της ολλανδικής ομάδας την έκαναν πανό και κορεό, υπενθυμίζοντας πως το ποδόσφαιρο θα είναι πάντα συνυφασμένο με έννοιες όπως πίστη, αφοσίωση, αγάπη, αυταπάρνηση.
O προπονητής της Μονακό, Μάνουτσαρ Μαρκοϊσβίλι έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην ποιότητα του Ολυμπιακού, αλλά και στον προπονητή του Γιώργου Μπαρτζώκα μετά την πρόκριση των Μονεγάσκων επί της Μπαρτσελόνα
Μετά την πρόκριση της Μονακό επί της Μπαρτσελόνα ο Μάικ Τζέιμς στάθηκε στη μακρά ιστορία που έχουν οι Μονεγάσκοι με τον Ολυμπιακό και τόνισε πως ανάμεσα στις δύο ομάδες θα γίνουν μεγάλες μάχες.