Συγκινούν οι εστιάτορες στη Σίνδο – Συνεχίζουν να μαγειρεύουν για γιατρούς και νοσηλευτές παρά το «λουκέτο»
«Μαγειρεύοντας για ήρωες» είναι η πρωτοβουλία των ανθρώπων της εστίασης στη Σίνδο
Συγκίνηση προκαλεί η πρωτοβουλία των εστιατόρων στη Σίνδο, οι οποίοι αν και έκλεισαν τις επιχειρήσεις τους, αποφάσισαν να συνεχίσουν να μαγειρεύουν για τους γιατρούς και τους νοσηλευτές.
Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, οι εστιάτορες ανοίγουν τις κουζίνες τους και προσφέρουν δωρεάν φαγητό σε γιατρούς που εργάζονται στις ΜΕΘ.
«Μαγειρεύοντας για ήρωες» γράφουν τα μπλουζάκια που φορούν.
Πρώτοι «πελάτες» οι γιατροί του ΑΧΕΠΑ, που παραλαμβάνουν καθημερινά τις μερίδες που τους ετοιμάζουν.
Μάλιστα, όπως λένε οι ίδιοι οι εστιάτορες, οι υγειονομικοί δείχνουν συγκίνηση όταν παραλαμβάνουν τα γεύματα και είναι πολύ εξαντλημένοι.
- Πρωτοβουλία για την διάσωση ιστορικών κτιρίων της Λάρισας
- Οι λέξεις κουκούλωμα, συγκάλυψη, μπάζωμα είναι πλέον ανεπαρκείς – Τι λέει ο δικηγόρος του Ανδρουλάκη για τις υποκλοπές
- Εκτός πραγματικότητας πανηγυρίζει ο Μητσοτάκης: «Έχουμε κάνει το καλύτερο για να στηρίξουμε τα νοικοκυριά»
- Σαρλίζ Θερόν – Κάνει αναρρίχηση σε τοίχο της Νέας Υόρκης και κόβει την ανάσα
- Πώς εξηγήθηκε η παράσταση υποστήριξης της κατηγορίας του Δημοσίου στους «4» – Σφοδρές αντιδράσεις συγγενών και συνηγόρων
- Φως στο Τούνελ: Κορυφή και ρεκόρ σεζόν την Παρασκευή 24 Απριλίου
- Συμφωνία της ΑΕΚ με Βίντα για ακόμη ένα χρόνο!
- «Μια νύχτα μόνο»: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο στο MEGA
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/anthony-E4SigA-v5l4-unsplash-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442