Πάτρα : Με μέτρα για τον κοροναϊό ο εορτασμός του Αγίου Ανδρέα
Κάτω από δρακόντεια μέτρα τα οποία αποσκοπούν στην αποτροπή των συναθροίσεων για τον εορτασμό του πολιούχου της Πάτρας Αποστόλου Ανδρέα, συνεχίζονται σήμερα οι εκδηλώσεις, με τους πιστούς να προσέρχονται ευλαβικά και με αποστάσεις μεταξύ τους στον χώρο του προσκυνήματος, τηρώντας τα μέτρα
Κάτω από δρακόντεια μέτρα τα οποία αποσκοπούν στην αποτροπή των συναθροίσεων για τον εορτασμό του πολιούχου της Πάτρας Αποστόλου Ανδρέα, συνεχίζονται σήμερα οι εκδηλώσεις, με τους πιστούς να προσέρχονται ευλαβικά και με αποστάσεις μεταξύ τους στον χώρο του προσκυνήματος, τηρώντας τα μέτρα.
Περιμετρικά του ιερού ναού αλλά και σε όλα τα επίκαιρα σημεία βρίσκονται δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να αποτρέψουν τόσο την μαζική προσέλευση όσο και την μη τήρηση των προβλεπόμενων από την εφαρμογή του lockdown μέτρων.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).