
Κλοπ για Βαϊνάλντουμ : «Είμαι αισιόδοξος ότι θα παραμείνει»
Ο προπονητής της Λίβερπουλ έδειξε την αισιοδοξία του ότι ο Τζίνι Βαϊνάλντουμ, θα παραμείνει στον σύλλογο παρά την αβεβαιότητα για το μέλλον του.
Το θέμα του συμβολαίου του Τζίνι Βαϊνάλντουμ, έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον στη Λίβερπουλ. Ο Ολλανδός μέσος μπορεί από τον Γενάρη να επιλέξει ως ελεύθερος τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, καθώς η συνεργασία του με τον αγγλικό σύλλογο εκπνέει το καλοκαίρι του 2021.
Οι άνθρωποι των «κόκκινων» έχουν ξεκινήσει διαπραγματεύσεις για την παραμονή του διεθνή άσου, ωστόσο υπάρχει αβεβαιότητα για την παραμονή του στην ομάδα. Την ίδια ώρα, ο Ρονάλντ Κούμαν τον καλεί στην Μπαρτσελόνα και ο ίδιος δείχνει θετικός να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.
Ωστόσο, από την πλευρά του Γιούργκεν Κλοπ, υπάρχει πλήρη αισιοδοξία ότι θα παραμείνει στο Νησί. Συγκεκριμένα, είπε: «Θα ήμουν ευτυχισμένος αν έμενε και τη νέα σεζόν. Είμαι χαρούμενος μαζί του κι αυτό μπορείτε να δείτε και από τις ενδεκάδες της ομάδας σε κάθε ματς. Είναι πάντα καλός. Δεν μπορώ να θυμηθώ πολλά κακά του παιχνίδια και έχει παίξει σε πολλές θέσεις για εμάς.
Διανύει μια καλή περίοδο και ελπίζουμε να συνεχιστεί. Εφόσον δεν έχει αποφασιστεί τίποτα, όλα είναι πιθανά και εγώ είμαι αισιόδοξος. Ο Τζίνι είναι ένας από τους καλύτερους ανθρώπους που έχω προπονήσει και ένα εξαιρετικό άτομο. Η επαγγελματική μας σχέση δεν έχει αλλάξει καθόλου.
Είχαμε παρόμοιες περιπτώσεις, όπως αυτή του Εμρε Τσαν για παράδειγμα. Έδωσε τα πάντα μέχρι την τελευταία μέρα του συμβολαίου του.Ο Τζίνι θα κάνει το ίδιο, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για αυτό και δεν πρόκειται να επηρεάσει την σχέση μας».
- Οι προσπάθειες των διασωστών να σώσουν τη Μυρτώ – Στο μικροσκόπιο οι κηλίδες αίματος στο Airbnb
- Λάσο: «Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα με παίκτες επιπέδου MVP σχεδόν σε κάθε θέση»
- Τουρκία: Νεκρός από αιμορραγία ο 14χρονος δράστης του μακελειού σε σχολείο – Νέα στοιχεία από τη νεκροψία
- Η ομολογία Λαζαρίδη για την ποινικά κολάσιμη πράξη της απάτης και η σκοπιμότητα (;) πίσω από την πρόθεση επανόρθωσης
- Τζέιμς Μποντ: Η Amazon MGM ανοίγει τα χαρτιά της – Tο στοίχημα των 8 δισ, o διάδοχος, το μεγάλο εμπόδιο
- ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις Γεωργιάδη, ακόμη μια ευθεία και επικίνδυνη επίθεση στη Δικαιοσύνη και στο Κράτος Δικαίου

