Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Fabulous Lives of Bollywood Wives : Η νέα σειρά που δείχνει τη ζωή διάσημων συζύγων της Ινδίας

Fabulous Lives of Bollywood Wives : Η νέα σειρά που δείχνει τη ζωή διάσημων συζύγων της Ινδίας

Το Netflix και το Dharmatic φέρνουν μια νέα σειρά για τη ζωή των συζύγων του Bollywood, Maheep Kapoor, Bhavana Panday, Neelam Kothari Soni και Seema Khan

Έχετε διάθεση να…λατρέψετε κι άλλες διασημότητες; Η νέα σειρά του Netflix, δείχνει τις «Θαυμάσιες ζωές των συζύγων του Μπόλιγουντ» και είναι σίγουρα κάτι ιδιαίτερο για να δείτε.

Αυτό που έπρεπε να είναι μια συλλογική άσκηση για να γελάσουμε με (και κυρίως τις) πραγματικές νοικοκυρές του Juhu, έχει μετατραπεί σε ένα ακόμα πανηγύρι δόξας, στο οποίο συμμετέχουν σούπερσταρς του Μπόλιγουντ, αυτήν τη φορά o Shah Rujh και η σύζηγός του Gauri Khan.

Η νέα σειρά, περιλαμβάνει πάρα πολλές cringy σκηνές όπως είναι φυσικό σε τέτοιου είδους shows. Εμπλέκονται  στην πλοκή και οι άντρες των γυναικών κάνοντας τάχα πολύ προσωπικές συζητήσεις λες και δεν τους παρακολουθεί κανείς (καθόλου στημένο), σύμφωνα με το hindustantimes.com.

Βίντεο

Δράματα, υστερίες και «ξεκατίνιασμα»

Η Maheep Kapoor, σύζυγος του ηθοποιού Sanjay Kapoor, εμφανίζεται πάνω από τις άλλες τρεις ως η πιο ενδιαφέρουσα που έχει την τάση για δράμα, χάος και γάτες, καθιστώντας την την τέλεια υποψήφια για τη σειρά.

Αποκαλεί τις φίλες της ηλίθιες αγελάδες, άκ#λες, αλλά κανείς δε φαίνεται να προσβάλλεται, καθώς φαίνεται πραγματικά στοργική, λέγοντας τις λέξεις.

Το δράμα όμως, η ένταση και οι κακίες πάνε και έρχονται τόσο για την εμφάνιση όσο και για άλλα θέματα προσωπικής φύσεως. Μάλιστα χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι πολλές από τις ατάκες που ακούγονται δεν είναι κατά πάσα πιθανότητα «σεναριακές».

Στη συνέχεια, υπάρχει η Neelam Kothari Soni. .

Η Neelam είναι παντρεμένη με τον Samir Soni και ήταν η ίδια αρκετά δημοφιλής ηθοποιός τη δεκαετία του ’80. Την ενθαρρύνουν να επιστρέψει, αλλά φαίνεται απρόθυμη.

Είναι διστακτική στην οντισιόν, δεν ξέρει αν μπορεί να παίξει πια και χρειάζεται να πειστεί από τους διασημότερους φίλους της για κάτι που θα  ήταν μια αυτο-πραγματοποιούμενη ιδέα.

Γενικότερα το μοτίβο είναι συγκεκριμένο. Η μία παρακολουθεί με κυάλια την πλούσια γειτονιά της. Πάνε μαζί σαν παρέα σε events. Θυμίζει αρκετά ένα σύνολο των Kardashians και του Sex and the City, αλλά σε άλλο context αναφοράς, που είναι αυτό της Ινδίας.

Sports in

Κρίσταλ Πάλας – Μάντσεστερ Γιουάιτεντ 4-0: Συντριβή για την ομάδα του Τεν Χαγκ

Η Κρίσταλ Πάλας διέλυσε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 4-0.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024