Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κοροναϊός: Στο «κόκκινο» όλοι οι νομοί της ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Κοροναϊός: Στο «κόκκινο» όλοι οι νομοί της ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

O ΕΟΔΥ σε συνεργασία με τον Δήμο Κομοτηνής από την Τρίτη 24 Νοεμβρίου μέχρι και την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου, πραγματοποίησε δωρεάν rapid tests στην Κομοτηνή

Στο «κόκκινο» εξακολουθούν να βρίσκονται όλοι οι νομοί της ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, με το δήμο Κομοτηνής να παραδίδει 800 τεμάχια τεστ αντιγόνων κορoναϊού COVID-19 στους τοπικούς υγειονομικούς υπαλλήλους του ΕΟΔΥ.

O ΕΟΔΥ σε συνεργασία με τον Δήμο Κομοτηνής από την Τρίτη 24 Νοεμβρίου μέχρι και την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου, πραγματοποίησε δωρεάν rapid tests στην Κομοτηνή. Τα συνεργία του ΕΟΔΥ  συγκεκριμένα βρέθηκαν στον χώρο της Λαϊκής Αγοράς του Δήμου Κομοτηνής, όπου δημιουργηθεί ειδική διαδρομή, ώστε με τον πλέον λειτουργικό και ασφαλή τρόπο, να πραγματοποιείται η είσοδος και η έξοδος, από το σημείο.

Η πανδημία έχει φέρει σε δύσκολη οικονομική θέση αρκετές οικογένειες σε όλη την Ελλάδα, καθώς πολλές είναι οι επιχειρήσεις που παραμένουν κλειστές.

Ιδιωτικός υπάλληλος που εργάζεται πάνω στις διακοπές και επανασυνδέσεις ρεύματος φέρνει στο φως μια ιστορία που συγκινεί από την Κομοτηνή. Ιδιοκτήτης σπιτιού, στον οποίο έχει πάει για να κόψει το ρεύμα, τον παρακαλάει να το κάνει μία ώρα μετά γιατί το παιδί του κάνει τηλεκπαίδευση.

«Την αξιοπρέπεια των ανθρώπων δεν την ποδοπατάμε… Τη ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ! Εντολή αποκοπής ρεύματος σε κάποιον οικισμό του νομού μας. Αφού έφτασα στον μετρητή και ξεκίνησα τη διαδικασία, έρχεται ο ιδιοκτήτης του σπιτιού με σκυμμένο το κεφάλι και μου λέει σχεδόν ψιθυριστά: “Σε παρακαλώ, κάνε υπομονή μια ώρα και μετά έλα κόψ’ το. Αυτή την ώρα κάνει το παιδί μου μάθημα μαθηματικών, σε παρακαλώ έλα λίγο αργότερα“» λέει ο κ. Ευθύμης Παιδαράκης σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ

Sports in

Ποδόσφαιρο στην Ουκρανία - Η αθέατη πλευρά της δεκαετούς κρίσης και του πολέμου

Το αφεντικό της Σαχτάρ Ντόνετσκ είχε να αντιμετωπίσει τις ανταραχές, πριν η Ρωσία εισβάλει και σταματήσει τα πάντα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024