Η αλήθεια είναι πως το ματς με την Μπασκόνια δεν είναι αντιπροσωπευτικό για να κρίνει κανείς τον Ολυμπιακό, τον Γιώργο Μπαρτζώκα, τους παίκτες του.
Με μισή ομάδα, δίχως τα 3/5 των ψηλών, το αποτέλεσμα ήταν αναμενόμενο, όμως δεν ήταν τόσο μαχητής όσο περιμέναμε.
Εντάξει, σου λείπουν παίκτες και κανείς δε θα σε παρεξηγήσει, όμως πίεσε στην άμυνα, παίξε γρήγορα να μην προλαβαίνει ο Φαλ, να φθαρεί, να προβληματιστεί.
Μην είσαι ξανά προβλέψιμος στην επίθεση, άτονος, δίχως νόημα και ουσία.
Οι δύο ομάδες θα «λύσουν» τις διαφορές τους στην ρεβάνς του Λονδίνου, με τους «κανονιέρηδες» να έχουν ένα μικρό προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό, μετά την αποψινή ισοπαλία στο Μετροπολιτάνο.
Η Άρσεναλ άνοιξε το σκορ της αναμέτρησης χάρη σε πέναλτι του Γιόκερες στο 44' ενώ στο 56′ ο Άλβαρες ισοφάρισε σεε 1-1 για την Ατλέτικο και πάλι από τα 11 βήματα.
Ο ΠΑΟΚ δέχθηκε 46 πόντους στο 2ο ημίχρονο, πέτυχε μόνο 33 κι έτσι δεν μπόρεσε να υπερασπιστεί το +6 με το οποίο είχε νικήσει στο 1ο παιχνίδι. Δεύτερη σερί χρονιά τροπαιούχος στο Europe Cup η Μπιλμπάο.