
Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος : Βελτιώνεται η υγεία του μετά τη μάχη με τον κοροναϊό
Με την πάροδο του χρόνου αναμένεται πλήρης αποκατάσταση της υγείας του, ανακοίνωσε, μεταξύ άλλων, για την πορεία της υγείας του η Εκκλησία της Αλβανίας.
Οι μικροβιολογικές εξετάσεις του Αρχιεπισκόπου Αλβανίας Αναστασίου είναι άριστες. Με την πάροδο του χρόνου αναμένεται πλήρης αποκατάσταση της υγείας του, ανακοίνωσε, μεταξύ άλλων, για την πορεία της υγείας του η Εκκλησία της Αλβανίας.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση:
«Ο Αρχιεπίσκοπος Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ. Αναστάσιος παραμένει εις κατ’ οίκον περιορισμό στην Αθήνα. Οι μικροβιολογικές του εξετάσεις είναι άριστες. Με την πάροδο του χρόνου αναμένεται πλήρης αποκατάσταση της υγείας του. Ευχαριστούμε για το συνεχές ενδιαφέρον των πολυάριθμων φίλων, «τη ελπίδι χαίροντες, τη θλίψει υπομένοντες, τη προσευχή προσκαρτερούντες».
- Ολυμπιακός: Έφτασε τους 342 τίτλους
- Τραγωδία στην Κόρινθο: Μπαλκόνι κατέρρευσε και σκότωσε μία γυναίκα – Τραυματίστηκαν τα παιδιά της
- Ζελένσκι: Στην Κωνσταντινούπολη για συνάντηση με τον Ερντογάν
- Βουλιαγμένη – Ολυμπιακός 13-15: «Ερυθρόλευκο» και αυτό το τρόπαιο!
- Σιλό Τζολί: Η εντυπωσιακή ομοιότητα με την Αντζελίνα – Η εμφάνιση της σε μουσικό video
- LIVE: Κηφισιά – Πανσερραϊκός

