Ένα συγκλονιστικό βίντεο, μέσω του οποίου επιχειρεί να παρουσιάσει αυτά που βλέπει ένας ασθενής που πεθαίνει από κοροναϊό, δημιούργησε γιατρός στο Μισούρι των Ηνωμένων Πολιτειών

Ένα συγκλονιστικό βίντεο, μέσω του οποίου επιχειρεί να παρουσιάσει αυτά που βλέπει ένας ασθενής που πεθαίνει από κοροναϊό, δημιούργησε γιατρός στο Μισούρι των Ηνωμένων Πολιτειών. Μέσω του βίντεο αυτού, επιχειρεί να στείλει μήνυμα στον κόσμο υπέρ της χρήσης μάσκας.

Πρόκειται για τον Κένεθ Ρέμι, ο οποίος μιλώντας στο BBC είπε πως «το να φοράμε τη μάσκα δεν είναι το ίδιο άβολο με το να έχεις ένα κομμάτι πλαστικό μέσα στον αεραγωγό σου».

Ακόμη είπε ότι αισθάνθηκε την υποχρέωση να δημιουργήσει αυτό το βίντεο, όταν είδε την επίπτωση που είχε ο θάνατος ενός ασθενούς στην ομάδα του.

«Έτσι είναι όταν αναπνέεις 40 φορές το λεπτό, έχεις επίπεδα οξυγόνου που πέφτουν κάτω από το 80. Έτσι θα μοιάζει. Ελπίζω ότι οι τελευταίες στιγμές της δικής σου ζωής να μην μοιάζουν έτσι» αναφέρει ο γιατρός στο βίντεο.

Ακόμη, εξήγησε ότι είχε φροντίσει έναν ασθενή που διασωληνώθηκε, ο οποίος του ζήτησε να πει στα μέλη της οικογένειάς του ότι τα αγαπούσε. «Δεν νομίζω ότι θα ζήσω» του είπε και είχε δίκιο, καθώς πέθανε λίγο αργότερα.

«Κοιτώντας μία από τις συναδέλφους μου, έμοιαζε κουρασμένη και μπορούσα να δω πόσο πολύ την είχε επηρεάσει. Και έτσι, πάνω στη στιγμή, πήγα σε ένα δωμάτιο και έφτιαξα αυτό το βίντεο» καταλήγει.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr