Πράξη ευθύνης χαρακτήρισε ο Δημήτρης Κουτσούμπας τη σημερινή 24ωρη απεργία τονίζοντας ότι «το δίκιο είναι με τους απεργούς και τους αγώνες τους». Παράλληλα ο γραμματέας του ΚΚΕ σημείωσε ότι η απεργία στέλνει ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς την κυβέρνηση: «Να μην τολμήσει να φέρει προς ψήφιση το αντεργατικό έκτρωμα-νομοσχέδιο για τη 10ωρη δουλειά».

Πράξη ευθύνης χαρακτήρισε ο Δημήτρης Κουτσούμπας τη σημερινή 24ωρη απεργία τονίζοντας ότι «το δίκιο είναι με τους απεργούς και τους αγώνες τους».

Παράλληλα ο γραμματέας του ΚΚΕ σημείωσε ότι η απεργία στέλνει ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς την κυβέρνηση: «Να μην τολμήσει να φέρει προς ψήφιση το αντεργατικό έκτρωμα-νομοσχέδιο για τη 10ωρη δουλειά».

Οι αγώνες δεν αναστέλλονται, δεν απαγορεύονται

Αναλυτικά η δήλωση του Δημήτρη Κουτσούμπα έχει ως εξής:

«Η σημερινή απεργία είναι μία μεγάλη μάχη. Όπως δεν αναστέλλεται η επίθεση του πλούτου και της κυβέρνησης ενάντια στο λαό μας, έτσι δεν μπορούν να αναστέλλονται και να απαγορεύονται οι αγώνες για την ενίσχυση του δημόσιου συστήματος υγείας, για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων και όλου του λαού.

Η απεργία είναι πράξη ευθύνης και παράλληλα στέλνει ένα ξεκάθαρο μήνυμα: Να μην τολμήσει η κυβέρνηση να φέρει προς ψήφιση το αντεργατικό έκτρωμα – νομοσχέδιο για τη 10ωρη δουλειά.

Η συκοφαντία και η κρατική καταστολή δεν μπορούν να φιμώσουν το εργατικό – συνδικαλιστικό κίνημα, ευρύτερα το λαϊκό κίνημα.

Το γνωρίζουν όλοι αυτό: Το δίκιο είναι με τους απεργούς και τους αγώνες τους. Εδώ βρίσκεται η ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr