Το μεγαλύτερο Black Friday που έγινε ποτέ ξεκίνησε ήδη στο public.gr

Μπορεί η Μαύρη Παρασκευή να έρχεται στις 27 Νοεμβρίου, αλλά το μεγαλύτερο Black Friday που έγινε ποτέ ξεκίνησε ήδη στο public.gr. Εσείς που ψάχνετε τις πιο δυνατές Black Friday προσφορές, ξέρετε πως θα τις βρείτε στον μεγαλύτερο online προορισμό!

Το Public.gr, συγκέντρωσε, για πρώτη φορά, πάνω από 2.000 συνεργαζόμενα καταστήματα, για να μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα από 2.500.000 προϊόντα , το προϊόν που σου ταιριάζει, στην τιμή που θέλεις! 32.000 smartphone έως -50%, 7.000 laptop έως -35%, 18.000 τηλεοράσεις έως -70%, 15.000 οικιακές συσκευές έως – 69%, 900. 000 παιχνίδια έως -65% και αμέτρητες ακόμη κατηγορίες!

Στο Public.gr, μέχρι τις 27 Νοεμβρίου, θα βρίσκεις Black Friday Προσφορές, σε τιμές πιο χαμηλές από ποτέ!

Η «πτώση» τιμών είναι γενική, ωστόσο οι σημερινές ανεπανάληπτες Black Friday προσφορές που ξεχωρίσαμε είναι οι παρακάτω:

Τέτοιες τιμές, όπως βλέπεις, δεν έχουν ξαναγίνει!

Δεν ήταν για σένα τα σημερινά deals; Μη σκας! Οι Black Friday Προσφορές της Ημέρας που σου ταιριάζουν ίσως να σε περιμένουν σε κάποια από τις επόμενες ημέρες.

Γι’ αυτό μην ξεχάσεις να μπαίνεις κάθε μέρα στο Public.gr και να ελέγχεις τις εντυπωσιακές εκπτώσεις που κρύβουν οι Black Friday προσφορές.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr