Καβάλα : Ένας νεκρός και 30 κρούσματα σε γηροκομείο
Συναγερμός έχει σημάνει στην Καβάλα, μετά τον εντοπισμό τουλάχιστον 30 κρουσμάτων κοροναϊού σε Γηροκομείο
Συναγερμός έχει σημάνει στην Καβάλα, μετά τον εντοπισμό τουλάχιστον 30 κρουσμάτων κοροναϊού σε Γηροκομείο.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι τρεις ηλικιωμένοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο και ένας εξ αυτών, ηλικίας 86 ετών, εξέπνευσε. Σύμφωνα με το kavalanews.gr, στο νοσοκομείο διακομίσθηκε έχοντας πυρετό και αναπνευστικά προβλήματα.
Ο εντοπισμός των κρουσμάτων έγινε μετά από τεστ κοροναϊού που διενήργησε ο ΕΟΔΥ στο γηροκομείο, που ανήκει στην Ιερά Μητρόπολη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι όλοι οι φορείς είναι τρόφιμοι.
Οι υπόλοιποι ασθενείς είναι ασυμπτωματικοί ή παρουσιάζουν ήπια συμπτώματα.
Άγνωστο παραμένει πώς μεταδόθηκε ο φονικός ιός στο γηροκομείο, αφού οι επισκέψεις έχουν σταματήσει εδώ και μήνες. Ανησυχία επικρατεί στους συγγενείς, που δεν έχουν ακόμη ενημέρωση.
- «Τίτλοι τέλους» από τον Άντι Μπέρναμ στην ψηφιακή ταυτότητα που προωθούσε ο Κιρ Στάρμερ
- Δείτε την απονομή των χάλκινων μεταλλίων στην Αγγλία (vid)
- Το Ισραήλ σκότωσε πενταμελή οικογένεια στη Γάζα – Ένα παιδί έλειπε την ώρα της επίθεσης – Δέκα νεκροί συνολικά
- Αποδοκιμασίες επειδή ο Μπέλιγχαμ έδωσε το πέναλτι στον Σάκα για να κάνει χατ τρικ (vid)
- Πώς οι ΗΠΑ ενίσχυσαν την ήπια ισχύ τους με το Μουντιάλ
- Τρομερός Εμπαπέ: Έγινε πρώτος σκόρερ στην ιστορία των Μουντιάλ (vid)

