Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σισέ : «Θα τα δώσουμε όλα για την πρόκριση»

Σισέ : «Θα τα δώσουμε όλα για την πρόκριση»

Ο Παπέ Αμπού Σισέ δήλωσε πως ο Ολυμπιακός θα τα δώσει όλα στα παιχνίδια με Μαρσέιγ και Πόρτο για την πρόκριση στους «16» του Champions League.

Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι, και παρότι πάλεψε ηττήθηκε με 1-0 στο Καραϊσκάκη και παρέμεινε στους τρεις βαθμούς.

Ο Παπέ Αμπού Σισέ μίλησε για την ήττα από τους πολίτες αλλά και για τη συνέχεια στον όμιλο και τόνισε ότι οι ερυθρόλευκοι θα δώσουν τα πάντα για να πάρουν τη δεύτερη θέση και την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Cosmote TV:

«Πραγματικά δουλέψαμε όλοι πάρα πολύ για να προσαρμοστούμε σε αυτό το σχήμα δεδομένων των προβλημάτων που έχουμε. Μας μίλησε ο προπονητής γι’ αυτό και προσαρμοστήκαμε σε αυτό. Μας βγήκε στο παιχνίδι, αλλά ήταν κάτι που δεν είχαμε ξανά κάνει κι έπρεπε να προσαρμοστούμε σε αυτό».

Για την υπόθεση πρόκριση: «Υπάρχουν δύο παιχνίδια ακόμα να διεκδικήσουμε τους βαθμούς και θα το κάνουμε. Το ένα είναι στην έδρα μας και είναι πολύ σημαντικό αυτό. Αποδείξαμε πως μπορούμε να παίξουμε κάθε αντίπαλο στα ίσα, θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε και να περάσουμε στην επόμενη φάση».

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024