Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μέγκαν Μαρκλ - Συγκινεί αποκαλύπτοντας ότι απέβαλε στο δεύτερο παιδί της

Μέγκαν Μαρκλ – Συγκινεί αποκαλύπτοντας ότι απέβαλε στο δεύτερο παιδί της

Η Μέγκαν Μαρκλ με ένα συγκινητικό της άρθρο που δημοσιεύτηκε στους The New York Times ανακοίνωσε ότι απέβαλε τον Ιούλιο

Με ένα άρθρο της στους The New York Times με τίτλο «Οι απώλειες που μοιραζόμαστε» η Μέγκαν Μαρκλ αποκάλυψε ότι το περασμένο καλοκαίρι μετά από μία αποβολή που είχε, έχασε το δεύτερο παιδί της.

Η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι για την οποία έχουν χυθεί τόνοι μελάνι, τόσο πριν όσο και μετά από το επεισοδιακό Megxit, συγκινεί με άρθρο που δημοσίευσε στην αμερικανική εφημερίδα, λίγους μήνες μετά την απόφαση του διάσημου ζευγαριού να μετακομίσει μόνιμα στις ΗΠΑ.

Σε αυτό αποκάλυψε ότι υπέστη μια αποβολή κατά την διάρκεια του καλοκαιριού – στο νέο της σπίτι στην Καλιφόρνια- και ότι έχασε το δεύτερο παιδί της αφού ένιωσε «μια έντονη κράμπα» την ώρα που άλλαζε πάνα στον γιο της Άρτσι.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, «ίσως το μονοπάτι προς τη θεραπεία αρχίζει με τις πιο απλές λέξεις: Είσαι καλά; Το να μοιράζεσαι τον πόνο είναι το καλύτερο παυσίπονο» εξηγεί.

Η αμερικανίδα ηθοποιός εξιστορεί με εμφανή πόνο το πώς βίωσε την επώδυνη ημέρα εκείνη του Ιουλίου, λέγοντας ότι κρατούσε στην αγκαλιά της γιο της όταν διπλώθηκε από την ενόχληση στην κοιλιά.

«Ήξερα ότι έχανα τότε το δεύτερό μου παιδί» γράφει η Μέγκαν Μαρκλ.

Στο άρθρο η Δούκισσα του Σάσεξ καλεί επίσης τους συμπατριώτες της Αμερικανούς να τηρήσουν τα μέτρα κοινωνικής απόστασης στη φετινή Ημέρα των Ευχαριστών, στις 26 Νοεμβρίου.

«Η απώλεια και ο πόνος έχουν πλήξει τον καθέναν από εμάς μέσα στο 2020,» γράφει η Μέγκαν Μαρκλ και προσθέτει χαρακτηριστικά:

«Σε αυτή την Ημέρα των Ευχαριστιών, καθώς σχεδιάζουμε μια γιορτή όπως ποτέ άλλοτε, με πολλούς από εμάς μακριά από τους αγαπημένους μας, μόνους, αρρώστους και ίσως στην προσπάθεια να βρούμε κάτι να κρατηθούμε, ας φροντίσουμε να ρωτήσουμε άλλους αν είναι καλά. Όσο και αν διαφωνούμε, όσο κι αν βρισκόμαστε σε απόσταση, η αλήθεια είναι ότι είμαστε πιο κοντά από ποτέ λόγω όσων ατομικά και συνολικά έχουμε υποστεί φέτος».

«Προσαρμοζόμαστε σε μια νέα κανονικότητα, όπου τα πρόσωπα καλύπτονται από μάσκες, αλλά μας υποχρεώνουν να κοιτάμε ο ένας τον άλλον στα μάτια.

Για πρώτη φορά, ύστερα από πολύ καιρό, ως άνθρωποι βλέπουμε πραγματικά ο ένας τον άλλον. Είμαστε εντάξει; Θα είμαστε!», γράφει κλείνοντας το άρθρο της.

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024