Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μάνη : Πέθανε ο πατέρας του συζυγοκτόνου

Μάνη : Πέθανε ο πατέρας του συζυγοκτόνου

Πέθανε ο πατέρας του 44χρονου που κατηγορείται ότι σκότωσε τη γυναίκα του στη Μάνη.

Δεν έχει τέλος η οικογενειακή τραγωδία στη Μάνη, καθώς τα ξημερώματα έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του 44χρονου που δολοφόνησε τη σύζυγό του στη Μάνη, μπροστά στην 15χρονη κόρη του ζευγαριού.

Ο πατέρας του συζυγοκτόνου νοσηλευόταν στο νοσοκομείο της Σπάρτης, ύστερα από τροχαίο που είχε με μηχανή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα τα ξημερώματα υπέκυψε στα τραύματά του. Ο ηλικιωμένος άντρας είχε πριν από λίγες ημέρες ατύχημα με μηχανή που οδηγούσε. Το όχημα ανετράπη και τραυματίστηκε στο κεφάλι. Στο πλευρό του στο νοσοκομείο βρίσκονταν μέλη της οικογένειάς του.

Το τελευταίο αντίο στην 44χρονη

Το τελευταίο αντίο είπαν χθες οι συγγενείς και φίλοι στην άτυχη 44χρονη που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της στον Πύργο Διρού στην Ανατολική Μάνη.

Ο 44χρονος άνδρας πυροβόλησε και σκότωσε με κυνηγετική καραμπίνα τη σύζυγό του μέσα στο ίδιο τους το σπίτι και μπροστά στην κόρη τους. Όπως φαίνεται, πίσω από τις πόρτες του σπιτιού του 44χρονου επιχειρηματία παιζόταν ένα οικογενειακό δράμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega ο 44χρονος είχε δώσει δείγματα βίαιης συμπεριφοράς, καθώς χτυπούσε την γυναίκα του, την οποία ζήλευε παθολογικά. Ο 44χρονος κατηγορούσε, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τη γυναίκα του ότι είχε εξωσυζυγικές σχέσεις, ενώ οι καβγάδες ήταν αρκετά συχνοί.

Αυτός φαίνεται πως ήταν και ο λόγος που δολοφόνησε εν ψυχρώ τη γυναίκα του, αγνοώντας ακόμα και το γεγονός πως στο σπίτι βρισκόταν και η έφηβη κόρη τους. Ο 19χρονος αδελφός της έλειπε από το σπίτι καθώς είχε πάει τον παππού του στο νοσοκομείο της Σπάρτης.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024