Αντίστροφα για το αυριανό μεγάλο παιχνίδι με την Μάντσεστερ Σίτι (25/11, 19:55) για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League μετρούν άπαντες στον Ολυμπιακό.

Οι Ερυθρόλευκοι το βράδυ της Δευτέρας προπονήθηκαν στο Γ. Καραϊσκάκης και μετά το τέλος του προγράμματος ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή για την αναμέτρηση με την βρετανική ομάδα. Σε αυτή μάλιστα βρίσκεται τόσο ο Ρούμπεν Βινάγκρε όσο και ο Ραφίνια.

Ο Πορτογάλος μπακ των πρωταθλητών Ελλάδας προπονήθηκε κανονικά, μετά από αρκετές ημέρες, ενώ όσον αφορά στον Βραζιλιάνο, ο τεχνικός των Πειραιωτών είναι αποφασισμένος να τον περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή.

Στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Πέδρο Μαρτίνς βρίσκονται 23 ποδοσφαιριστές, μεταξύ των οποίων είναι και οι νεαροί Κίτσος, Νικόλης, Τσάβος και Σουρλής.

Συγκεκριμένα, ο Κίτσος αγωνίζεται ως αριστερό μπακ, ο Νικόλης επίσης ως αριστερό μπακ, αλλά και ως στόπερ, ο Τσάβος είναι δεξί μπακ, ενώ ο Σουρλής αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή.

Εκτός αποστολής βρίσκονται οι Αχμέντ Χασάν και Ελ Αραμπί, που είχαν νοσήσει κατά τη διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας από κορωνοϊό, αλλά και ο Ματιέ Βαλμπουενά, που τραυματίστηκε πριν το ματς με τον Παναθηναϊκό.

Λόγω Covid-19 έμεινε εκτός και ο Λαζάρ Ραντζέλοβιτς, ο οποίος όπως τόνισε ο Μαρτίνς, βρέθηκε επίσης θετικός, ενώ στην 23άδα δεν βρίσκεται ούτε ο Μπρούμα, που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Αναλυτικά

Σα, Τζολάκης, Καραργύρης, Ντρέγκερ, Ραφίνια, Σεμέδο, Μπα, Σισέ, Παπαδόπουλος, Νικόλης, Βινάγκρε, Κίτσος, Σουρλής, Ανδρούτσος, Εμβιλά, Πέπε, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Βρουσάι, Φορτούνης, Τσάβος, Μασούρας, Σουντανί.