Συναγερμός σήμανε, το πρωί της Τρίτης, στο σταθμό του ΗΣΑΠ «Άνω Πατήσια», καθώς άτομο έπεσε στις ράγες του τρένου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της πυροσβεστικής και της αστυνομίας, οι οποίες ανέσυραν το άτομο.
Μέχρι στιγμής, δεν έχουν γίνει γνωστές πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του, ενώ δεν έχουν διευκρινιστεί οι λόγοι για τους οποίους έπεσε στις ράγες.
Τροποποίηση των δρομολογίων
Αυτή την ώρα, η κίνηση στη γραμμή 1 διεξάγεται στα τμήματα Πειραιάς – Αττική και Νέα Ιωνία – Κηφισιά.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).