
«Δυναμίτης» ο Άγιαξ (5-0)
Ο Αίαντας επικράτησε με 5-0 της Χέρακλες και απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής, μετά την γκέλα της Φίτεσε με την Γκρόνινγκεν.
Πετάει… φωτιές ο Αγιαξ. Η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ διέλυσε με 5-0 την Χέρακλες για την 9η αγωνιστική της Eredivisie και μετά την γκέλα της Φίτεσε απέναντι στην Γκρόνιγκεν (1-1), απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής.
Ο σύλλογος του Αμστερνταμ έχει μαζέψει μέχρι στιγμής 24 πόντους, ενώ από την άλλη η Φίτεσε έχει 22.
Ο Αίαντας μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 6ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Νέρες βρήκε τον Τραορέ μέσα στη μεγάλη περιοχή και ο 19χρονος επιθετικός από τη Μπουρκίνα Φάσο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.
Στο 29’ ο Νέρες από δημιουργός έγινε εκτελεστής και έκανε το 2-0 για τους γηπεδούχους.
Η μπάλα στρώθηκε μπροστά του και με ωραίο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής πέτυχε ένα υπέροχο γκολ, δίνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του. Επτά λεπτά αργότερα ο Αγιαξ έκανε το 3-0 με τον Λαμπιάντ, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τραορέ.
Η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Τάντιτς στο 58’ να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 4-0, ενώ το τελικό 5-0 διαμόρφωσε ο Λαμπιάντ στο 77’ μετά την ασταθή απόκρουση του τερματοφύλακα της Χέρακλες.
- Ο Ολυμπιακός θυμήθηκε την επική πρόκριση επί της Φενέρ και τις επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι (pic, vid)
- Παραιτήθηκε ο Μακάριος Λαζαρίδης
- Το πρόγραμμα των play offs της Euroleague: Οι ημερομηνίες του Ολυμπιακού και πότε παίζει ο Παναθηναϊκός εφόσον προκριθεί
- Ο Τομ Κρουζ αγνώριστος με γκρίζα μαλλιά και κοιλιά σε βίντεο από την ταινία «Digger» του Ινιάριτου
- Τι ψάχνουν οι εργοδότες που δεν σου έμαθε το σχολείο: Οι 4 υποτιμημένες δεξιότητες που πρέπει να έχεις
- Ο Ουίλμπεκιν έκανε αναδρομή στο παρελθόν – Τι είπε για την απόλυση του Σφαιρόπουλου από τη Μακάμπι


