Η ΑΕΚ επέστρεψε στη δράση μετά τη διακοπή για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων, με την Ένωση να επικρατεί με 4-1 της ΑΕΛ στη Ριζούπολη.
Οι «κιτρινόμαυροι» μπορεί να έφτασαν στο τρίποντο, ωστόσο για ακόμη μια αγωνιστική δε λείπουν τα προβλήματα για τον Μάσιμο Καρέρα.
Ο Ιταλός τεχνικός έχει έναν διπλό… πονοκέφαλο μετά την αναμέτρηση με την ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου.
Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, που ήταν και ο σκόρερ του δεύτερου «κιτρινόμαυρου» τέρματος, αποχώρησε τραυματίας από τον αγωνιστικό χώρο της Ριζούπολης. Ο Ιρανός έγινε αλλαγή (ο Τάνκοβιτς πέρασε στη θέση του), καθώς είχε μια ενόχληση στον αριστερό προσαγωγό.
Όσον αφορά τον Έλντερ Λόπες, ο Πορτογάλος μπακ υπέστη μια κάκωση στο γόνατο και αντικαταστάθηκε από τον Ινσούα.
Και οι δυο περιπτώσεις θα εκτιμηθούν αύριο (23/11) από τους «κιτρινόμαυρους».
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Ο Ντράγκαν Σάκοτα εξήγησε στις δηλώσεις του πώς η ΑΕΚ κατάφερε να επιστρέψει στο δεύτερο ημίχρονο και να πάρει τη νίκη επί της Μπανταλόνα για το 1-0 στα προημIτελικά του BCL.
Μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Μούρθια με 79-73, ο Παντελής Μπούτσκος αναφέρθηκε στη ρεβάνς επί ισπανικού εδάφους τονίζοντας πως η ομάδα του θα πρέπει να παίξει καλύτερα για να πάρει την πρόκριση.
Το ταχύρρυθμο σεμινάριο της Πέμπτης (2/4), απορίες για την ταλαιπωρία, πως εξηγείται το άγχος της ΚΕΔ, μπερδεμένοι διαιτητές, αλαλούμ με τους παρατηρητές και το βραβείο ενόψει του τελικού Κυπέλλου