Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δημήτρης Βερβεσός: Ο νόμος ισχύει για όλους

Δημήτρης Βερβεσός: Ο νόμος ισχύει για όλους

«Η εισαγγελία ενήργησε στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων της. Θα εκθέσω τις απόψεις μου, ως οφείλω« δήλωσε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Βερβεσός.

«Ο νόμος ισχύει έναντι όλων, χωρίς καμία εξαίρεση», δήλωσε, μεταξύ άλλων ο πρόεδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Δημήτρης Βερβεσός, μετά την εισαγγελική παρέμβαση για το πάρτι που έγινε για τα γενέθλιά του, εν μέσω της πανδημίας του κοροναϊού  και κατά τη διάρκεια του lockdown.

«Η εισαγγελία ενήργησε στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων της. Θα εκθέσω τις απόψεις μου, ως οφείλω« δήλωσε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Βερβεσός.

Υπενθυμίζεται ότι η προϊσταμένη της Εισαγγελίας έδωσε εντολή για τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας στο πλαίσιο της οποίας θα διερευνηθεί εάν έχουν παραβιαστεί τα μέτρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κοροναϊού, σύμφωνα με το άρθρο 285 του Ποινικού Κώδικα.

Οι φωτογραφίες που προκάλεσαν σάλο

Όπως φαίνεται από φωτογραφίες που ανέβηκαν σε λογαριασμό στο Instagram από άτομο που συμμετείχε στο πάρτι, στο γραφείο του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών συγκεντρώθηκαν περίπου δέκα άτομα, τα οποία στην πλειοψηφία δεν φορούσαν μάσκες.

Μάλιστα άνοιξαν και σαμπάνιες για να γιορτάσουν το γεγονός. «Γιορτάζουμε τον γίγαντά μας», «covid free», ήταν μερικές από τις ενθουσιώδεις αναρτήσεις φίλων του.

Τι είχε δηλώσει

Πριν από την εισαγγελική παρέμβαση ο Δημήτρης Βερβεσός είχε δηλώσει, μεταξύ άλλων, ότι αναλαμβάνει την ευθύνη στο μέτρο «που δεν επέμεινα στη συγκεκριμένη στιγμή κάποιοι εκ των παρευρισκομένων να φορούν μάσκα, παρότι εγώ φορούσα και παρότι ευρισκόμασταν σε χώρο υγειονομικά προστατευμένο, λόγω της εγκατάστασης και λειτουργίας συσκευών αποστείρωσης του αέρα (UV stailizer) για την προστασία από τον κοροναϊό.

Κατά τα λοιπά, αφήνω στην κρίση όλων την διάσταση που έχει λάβει μία ανθρώπινη και οικογενειακή στιγμή μου».

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024