Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σπίτι με το MEGA : Συγκινητικές στιγμές με τον Διονύση Σαββόπουλο και τους καλεσμένους του

Σπίτι με το MEGA : Συγκινητικές στιγμές με τον Διονύση Σαββόπουλο και τους καλεσμένους του

Στη μαγική βραδιά του Διονύση Σαββόπουλου στο MEGA βρέθηκαν κοντά του εκλεκτοί καλεσμένοι που με ταλέντο βοήθησαν τον τραγουδοποιό να πει τις δικές του μοναδικές ιστορίες

Στη μαγική βραδιά του Διονύση Σαββόπουλου στο MEGA βρέθηκαν κοντά του εκλεκτοί καλεσμένοι που με ταλέντο βοήθησαν τον τραγουδοποιό να πει τις δικές του μοναδικές ιστορίες.

Ο Σαββόπουλος είχε μαζί του εκτός από τους εξαιρετικούς μουσικούς Γιώτη Κιουρτσόγλου και Σταύρο Λάντσια τους νεαρούς και ταλαντούχους Σάκη Ντοβόλη, Κλαυδία Παπαδοπούλου και Αλεξάνδρα Σιετή.

Ιδιαίτερη ήταν ωστόσο η παρουσία του Χρήστου Δάντη, του Μανώλη Μητσιά και της Βιολέτας Ίκαρη, ερμηνευτών που εντυπωσίασαν το κοινό και έδωσα ξεχωριστό χρώμα στη συναυλία του MEGA.

Υπέροχες ερμηνείες από τον Μανώλη Μητσιά

Ο Μάνωλης Μητσιάς ανέβηκε στη σκηνή κατά τη διάρκεια του υπέροχου τραγουδιού «Μ’ αεροπλάνα και βαπόρια» και όπως είπε ο τραγουδοποιός: «Αυτή τη φορά θα το ακούσουμε από ένα φίλο και πολύ καλό και σεμνό τραγουδιστή. Να φανταστείτε ότι όταν ήταν νέος έψελνε στην εκκλησία».

Ο Διονύσης Σαββόπουλος, έχοντας στον πλευρό του τον μοναδικό Μανώλη Μητσιά ερμήνευσαν το ξεσηκωτικό «Τσάμικο» σε μουσική και στίχους του οικοδεσπότη αυτής της μουσικής βραδιάς στο MEGA.

Στη συνέχεια, οι ήχοι του «Λαϊκού τραγουδιστή» πλημμύρισαν το στούντιο στο «Σπίτι με το MEGA».

Ροκ διάθεση από τον Χρήστο Δάντη

«Πολύ χαίρομαι που έχουμε μαζί μας τον Χρήστο Δάντη. Εμείς βέβαια του έντεχνου θεωρούμε ότι είναι άλλη όχθη αλλά εγώ δεν κόλλαγα ποτέ σε τέτοιες ταμπέλες. Αν κάποιος έχει φωνή, έχει φωνή. Γι’ αυτό αγαπώ ιδιαιτέρως και εκτιμώ τον συνάδελφο Χρήστο Δάντη».

Με αυτά τα λόγια ο Διονύσης Σαββόπουλος υποδέχτηκε στη μουσική σκηνή του MEGA τον Χρήστο Δάντη και μαζί ερμήνευσαν αγαπημένα τραγούδια, ταξιδεύοντας και ξεσηκώνοντας τους τηλεθεατές.

Η Βιολέτα Ίκαρη με άρωμα Αιγαίου

«Βιολέτα Ίκαρη, το κορίτσι από την Ικαρία. Είναι στιχουργός είναι συνθέτης, κυρίως όμως είναι τραγουδίστρια ικανή να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις και του λαϊκού τραγουδιού και του ροκ και του εντέχνου παραμένοντας στο βάθος πάντοτε η ίδια. Αυτό είναι το σπουδαίο».

Αυτά ήταν τα λόγια του σπουδαίου καλλιτέχνη για τη Βιολέτα Ίκαρη την οποία υποδέχτηκε στην σκηνή του MEGA και μαζί ερμήνευσαν αγαπημένα τραγούδια.

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024