Παναθηναϊκός : Αποχώρησε με κλάματα ο Σαβιέρ, φόβοι για ρήξη χιαστού
Ο Αντόνιο Σαβιέρ τραυματίστηκε στο 89ο λεπτό του ντέρμπι και αποχώρησε με κλάματα, με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να εκφράζουν την ανησυχία τους για σοβαρή ζημιά.
Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 1-0 στο Καραϊσκάκη στο μεγάλο ντέρμπι της Superleague με αντίπαλο τον Ολυμπιακό και παρέμεινε στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας, όμως αυτό φαίνεται πως είναι το λιγότερο για τον Λάζλο Μπόλονι αυτή τη στιγμή.
Ο λόγος είναι ο τραυματισμός του Άντονι Σαβιέρ στα τελευταία λεπτά του ντέρμπι, που φαίνεται να είναι σοβαρός.
Πιο συγκεκριμένα, ο Σαβιέρ πάτησε πολύ άσχημα το γόνατο του στο 89ο λεπτό του ματς και αποχώρησε υποβασταζόμενος και με κλάματα από τον αγωνιστικό χώρο του φαληρικού γηπέδου για να μπει στη θέση του ο Μολό.
Οι άνθρωποι του τριφυλλιού είναι ανήσυχοι σχετικά με τον τραυματισμό του Σαβιέρ και υπάρχει έντονη ανησυχία ακόμη και για ρήξη χιαστού.
- Σανς – Γουόριορς 111-96: Ο Γκριν «πέταξε» εκτός playoffs Κάρι και Γκόλντεν Στέιτ (vids)
- Ο Σπανούλης, το τηλεφώνημα της Ντουμπάι και η αρνητική απάντηση
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (18/4): Πού θα δείτε τα ματς της Super League, τον τελικό του Copa del Rey και Premier League
- Super League: Must win παιχνίδι για τον Άρη και «τελικός» στην Κρήτη – Τα τρία κομβικά ματς των play out
- Το… παράπονο του Φρανσίσκο: «Εγώ πρέπει να πάρω το βραβείο του MVP, όχι ο Βεζένκοφ»
- H απόφαση του Αντρέι Στογιάκοβιτς για το μέλλον του
- Η Κόβεντρι του Φρανκ Λάμπαρντ επέστρεψε στην Premier League
- Ίντερ – Κάλιαρι 3-0: Ακόμη πιο κοντά στο πρωτάθλημα οι «νερατζούρι»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/daniel-olah-enaFJelpNxY-unsplash-1-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442